Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima ja sam Nikola aka @notesmilk i dobrodošli u novi post na Milinom web-u. Mila i ja smo odlučili da uradimo jedan collab gde će ona meni napisati jedan post i ja njoj jedan post, pa ako još niste pročitajte i njen post na mom blogu „Najlepši Novogodišnji pokloni za žene / devojke“.

Za danas sam spremio jedan FULL GUIDE za devojke. Radi se o tome šta devojka/ sestra ili drugarica da kupi dečku/ bratu ili drugu kao poklon za novu godinu. Tako da sam spreman da vam odam tajne poklone koje muškarci OBOŽAVAJU kada ih otvore i dobiju.

Što se tiče poklona, vole muškarci sve ako je to lepo upkavona i ako ta osoba malo gledala šta on voli. Nije u redu da baš kupite dečku nešto što ne voli ( a da je to napomenuo ) ili nešto što baš nema veze sa njegovim osobinama, zato vam danas navodim 5 POKLONA za kojim će vaš dečko/ brat ili drug odlepiti.


Ukoliko želite da ovaj post dobije još veću prazničnu atmosferu, kliknite PLAY dugme da bi vam se pustila muzika koju sam za vas spremila, da dok čitate ovaj post vaše praznično raspoloženje i uživanje u ovom tekstu bude još veće!


1. PARFEM

Verovali ili ne, ali mi to najviše volimo kada dobijemo. Zašto? Kada dobijemo parfem od devojke mi svaki put kada ga stavljamo setimo se na osobu koja je to kupila, još ako nam to kupi devojka svaki put ćemo se na nju setiti kada ga naparfemišemo.

Zato jedan savet, kupujte parfeme dečku – pogotovo one baš jakog mirisa i da nije previše kisao, svaki STR8 parfem će biti prelep dečku.

2. ELEKTRONIKA

Mi muškarci uvek volimo elektroniku, sada vi se pitate šta tačno. E pa ovako, od kompjutera pa sve do telefona. Naravno to je jako skupo za poklon ali ova elektronika koju sada budem nabrojao je solidne cene a dečku će se nenormalno svideti!

  • Slušalice

Bile one gejmerske ili obične za telefon ( ali sa dobrim basom i mikrofonom ) mi ćemo biti srećni. Volimo kada od devojke dobijemo nešto za kompjuter a znamo da joj nekad smeta kada igramo igrice, ali ipak volimo mi nju.

  • Igrice

IGRICE! Igrice će obradovati svakog ALI SVAKOG dečaka koji ih voli, evo nekih koje su sada onako FULL TIME PLAY kod dečaka: Final Fantasy VII, DOOM eternal, LoL ( Leage of Legends ), bilo koja MMORPG ( Guild Wars 2, World of Warcraft, Black Desert… ) i slično.. Najbolje je da ga malo pre kupovanja ispitujete za igrice, pa možete čak i neke na steam-u da mu kupite ako ih voli ili je spominjao.

  • BONUS:

Ako već ima sve igrice, ako u igrici ima plaćanje ( ima sigurno ) nekog skina, dodatka ili slično, pogledajte cene na sajtvoima koji prodaju to ili u igrici lično i možete da mu uzmete 2/3 skina ili dodataka. To će ga verovatno obradovati.

3. DIY OBUĆA

Iskreno, meni i znam još nekoliko muškarca kojima su diy patike ( air force i slično ) prelep poklon, Kada bi ja dobio od nekoga to za novu godinu- bruh i will cry. Iskreno jako originalan poklon, još ako nadjete da neko nacrta njegovog omiljenog junaka, lika iz igrice, ili nekog pevača – you get it girl.

Tako da trk i na vreme nabavite par cipela sa unikatnim dezenom, javljajte reakciju i ako znam da će biti predobra.

4. PORTRET

Siguran sam da imate bar jednu sliku sa dečkom/ bratom ili drugom? PORTRET, bio on vektorski ili nacrtan običnom olovkom, to će biti savršen poklon. A ako nemate zajedničku sliku može i samo njegova, ali najbitnije je da je portret. Ja bih iskreno odlepio, ISKRENO KO NE BI?

5. PUTOVANJE

Zamislite… Nova Godina, vas dvoje, neka planina ili neki grad. Pa fantazija živa. Znam da su sada granice zatvorene i sve to, ali Srbija ima lepe planine, lep gradove, možete i grad koji je samo 10km dalje od vašeg, samo da niste kući. Veruj te mi – odlepiće. To će mu biti NAJBOLJI POKLON IKADA.

6. BONUS IDEJA: DIGITALNI KURS/ PRODUKT

Šta mislite da mu kupite neki digitalni kurs o naprimer adobe premier-u ako nije baš siguran kako da edituje videe? Ili o photoshop-u? U suštini kada biste mu kupili neki kurs koj bi mu pomogao, bilo u biznisu ili programiranju, on će vam toliko biti zahvalan da neće moći to da vam opiše. Pogotovo ako stvarno voli to i ako vam je nekada pričao o tome. So go ahead kupite digitalni kurs i biće srećan.


To bi bilo to od ovog posta, nadam se da sam vam pomogao devojke! Utiske dečka/ brata ili druga mi možete slati u dm na instagramu @notesmilk ili na mejl [email protected] . Moj blog možete posetiti klikom na link www.notesmilk.com. U toku je blogmas sezona u kojoj ću svakog dana ( daily upload 9). Objavljivati post a na dnu posta će se nalaziti advent kalendar koji kada otvorite dobijate jedna izazov ili
poklončić.

TAKODJE ne zaboravite da pročitate Milin post na mom blogu koji je takodje danas izašao. Hvala vam na čitanju i jedva čekam da čujem reakcije vašeg dečka/ brata ili druga.

P.S. Ukoliko vam se svideo ovaj post, pročitajte i:

Slične objave