Od kako sam krenula sa ovim WITCHCRAFT serijalom na mome blogu, definitivno jedno od najčešćih pitanja koje sam dobila u komentarima i putem instagram direct-a jeste „Mila, koji kristal mi može pomoći da privučem voljenu osonu“ i verujte mi kada vam kažem da vas u potpunosti razumem, jer je ovo jedan od prvih razloga zašto sam započela sa prikupljanjem kristala haha!

Mnogo je kristala za ljubav i romantiku, ali najbolji je roze kvarc. Ovaj kristal je s dobrim razlogom poznat po ljubavnim čarolijama i ljubavnoj magiji: čisti je ljubavni kamen koji povećava komunikaciju, ruši emocionalne barijere i leči emocionalne traume kako bismo mogli da volimo ponovo.

Mada verujem da ste za njega već čuli ili pročitali negde na internetu. Zato ću vam u ovom postu izneti pet najboljih kristala za ljubav, kao i šta koji kristal konkretno radi.

Uživajte!


Napomena: Kao što znate Oktobar je veštičiji mesec, i baš iz tog razloga sam odlučila da na mome blogu kreiram sezonu #WITCHCRAFT-a gde ću vam tačno _ dana davati male veštičije savete koji vam mogu biti od koristi! Tako da ukoliko ste slučajno naleteli na ovaj post i ukoliko vam se ovaj post svidi pozivam vas da posetite moj tag witchcraft i pročitate ostale witchy postove koje imam na mome blogu!


1. ROZE KVARC

Iako je to možda najočigledniji i osnovni izbor, roze kvarc je zaista moćan kristal za srce. Topi ledeni zid koji gradimo na svojim srcima godinama, leči naše emocije i pomaže nam da ponovo volimo.

Roze kvarc promoviše lojalnu, slatku i bezuslovnu ljubav. Ovaj kristal visoke vibracije sa razlogom je klasični ljubavni kamen.

Uz njega možete izgraditi nežno saosećanje u sebi i svima onima koji komuniciraju sa vama tako što će te nositi ovaj kristal sa sobom.

Prednosti roze kvarca su sledeće:

 • pomaže pri građenju više ljubavi prema sebi i samopoštovanja
 • unosi mir i harmoniju u vaše telo
 • u pitanju je nežan kamen koji privlači ljubav
 • pomaže pri praštanju
 • jača pozitivnu energiju
 • jača empatiju
 • uz njega lakše je privući partnera svojom energijom
 • pomaže pri jačanju ljubavi partnera koji su već u vezi

2. MESEČEV KAMEN

Ukoliko vam je srce slomljeno, mesečev kamen će raditi na izlečenju te negativne energije, omogućavajući vam da ponovo osetite nežnu i istinsku ljubav.

Mesečev kamen je odličan za manifestovanje ljubavi koje će se povezati sa vama i vašom energijom. Ovo je kamen ljubavi i erotike, što ga čini savršenim za nošenje kada ste na vrućem sastanku.

Ako se teško povežete sa svojom božanskom ženskom energijom, ovaj kristal će podstaći dublju vezu i daće vam više samopouzdanja.

Prednosti mesečevog kamena su sledeće:

 • pomaže pri uklanjanju noćnih mora
 • smiruje vas i daje vam višak pozitivne energije
 • jača ženama njihovu žensku energiju
 • širi vaše psihičke sposobnosti
 • štiti vas od negative i zla

3. ZELENI AVENTURIN

Uklonite toksične veze, oslobodite se loše veze i ponovo se zabavite s ovim kristalom u rukama! Zeleni aventurin gura vas ka novim mogućnostima i otkriva ljude koji će vam biti istiniti.

Odličan je ukoliko ste već neko vreme u vezi koja vam ne prija, on će vam dati snagu da raskinete odnose sa tom osobom i da u eoma brzom periodu privučete prave ljude ka vama.

Ovo je takođe samo odličan kamen za skupljanje dobre energije kada padnete.

Njegove prednosti su:

 • donosi sreću
 • dovodi prave ljude u vaš život
 • čini vas optimističnijim
 • kreira harmoniju u vašem telu i oslobađa se negativne energije

4. LAPIS LAZULI

Nađite momka koji se ovim kamenom apsolutno klanja tlu po kojem hodate. Lapis lazuli oko vas stvara energiju koja vas čini apsolutno neodoljivim i magnetnim.

Vekovima su ovaj kristal koristile mnoge kulture i koristile su ga u čast boginje Venere ili Afrodite. Suštinski je vezan za ljubav, požudu i plodnost.

Ovaj kamen sam nekoliko puta nosila kada sam želela da izvučem ono najbolje iz sebe i verujte mi, svaki moj korak bio je snažniji, senzualniji i ljudi nisu mogli da skinu pogled sa mene. Uz Lapis Lazuli sam nosila i roze kvarc.

Nakon što kupite ovaj kamen i naučite kako da ga koristite osećate će se kao boginja!

5. RUBIN

Jedan od četiri kralja dragog kamenja, rubin je kristal povezan sa vatrom. Vatreni element može se koristiti za podgrevanje odnosa ili otapanje ledenog srca.

Ovaj dragi kamen je najviše povezan sa korenskom čakrom, seksualnim apetitom i muškom muškošću.

Kada vam je potrebna strast, rubini će povisiti temperaturu ljudskog tela i zagrejati ga za dobar provod.

Nošenje rubina će vam privući potencijalnu ljubav.


Ovo su samo neki od kristala koji privlače ljubav u vaš život, mudro ih nosite i koristite!

Ne zaboravite da kakvu energiju budete slali u kosmos takva energija će i da vam se vrati. Zato ako budete manifestovali sa kamenjem ili izvodili neke čini, neka vam misli budu pune samo pozitivnim stvarima koje želite da vam se dese vezane za ljubav.

Ukoliko vam se svideo ovaj post, onda vam savetujem da pročitati i:

Takođe, ako vam se svideo moj blog možete postati redovan čitalac moga bloga, tako što će te me zapratiti na instagramu @ememblog.rs i gledati moje storije. Obzirom da na mome blogu koji sada čitate svaki dan izlaze novi blog postovi, putem instagrama će te biti obavešteni kada u toku dana izlaze i biće vam ostavljen swipe up link da bi ste čitali svaki novi post koji izbacim!

P.S. Možete me zapratiti i na drugim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave