Da li ste znali da svaki horoskopski znak ima svoj element, srećne brojeve, planetu, boju koja ih opisuje, snažne delove tela i slično?

Ukoliko niste ovo znali, sada znate dragi moji!

Baš sam pre nekoliko meseci listala pinterest u potrazi za nekim horoskopskim sadržajem, kada sam naišla na prelepe izeditovane slike koje izgledaju kao stari veštičji skrolovi vezani za horoskop. Jako su mi se svideli tako da sam ih sejvovala u telefonu i evo upotrebila sam svoj veštičji serijal koji trenutno organizujem na svome blogu da bih podelila ove slike sa vama!

Kroz ove slike možete saznati nešto malo više o vama i vašem horoskopskom znaku!

Takođe, pre nego vam pokažem ove prelepe slike sa još zanimljivijim informacijama, bitno mi je da naglasim da su slike uzete sa Pinteresta, a originalno su nastale na sajtu LavendulaMoon. Tako da heres a credit for her work!

Uživajte u ovom postu i pišite mi putem instagram direct-a da li se slažete sa informacijama na slikama? ;D


Napomena: Kao što znate Oktobar je veštičiji mesec, i baš iz tog razloga sam odlučila da na mome blogu kreiram sezonu #WITCHCRAFT-a gde ću vam tačno _ dana davati male veštičije savete koji vam mogu biti od koristi! Tako da ukoliko ste slučajno naleteli na ovaj post i ukoliko vam se ovaj post svidi pozivam vas da posetite moj tag witchcraft i pročitate ostale witchy postove koje imam na mome blogu!


VATRENI ZNACI

VAZDUŠNI ZNACI

ZEMLJANI ZNACI

VODENI ZNACI


I to bi bilo to za današnji blog post! Nadam se da ste naučili nešto više o vašem elemntu, horoskopskom znaku, njegovim karakteristikama i bojama koje vas opisuju!

Date informacije vam mogu biti od velike kosriti ukoliko želite da se bavite astrologijom, čitanjem aura ili magijom sveća. 😉

Ukoliko vam se svideo ovaj post, onda vam savetujem da pročitati i:

Takođe, ako vam se svideo moj blog možete postati redovan čitalac moga bloga, tako što će te me zapratiti na instagramu @ememblog.rs i gledati moje storije. Obzirom da na mome blogu koji sada čitate svaki dan izlaze novi blog postovi, putem instagrama će te biti obavešteni kada u toku dana izlaze i biće vam ostavljen swipe up link da bi ste čitali svaki novi post koji izbacim!

P.S. Možete me zapratiti i na drugim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave