Fanovi serije „Chilling adventures of Sabrina“, već znate o čemu pričam! 😉

Astralno putovanje, ili astralna projekcija, slično je iskustvima van tela ili OOBE. Astralna projekcija je mistična praksa koja omogućava namerno iskustvo OOBE-a.

O astralnoj projekciji pisalo se u mnogim kulturama kroz istoriju.

Kada astralno putujete, vaša duša ili svest napuštaju vaše telo da bi istražili druga carstva. To vam omogućava da istražite različita mesta na zemlji ili da napustite našu dimenziju i istražite druge.

Astralna projekcija je takođe koliko ljudi pristupa Akaškim zapisima i stiče ezoterično znanje.

Ovo je praksa koja se može naučiti meditacijom, ali mnogima je teško astralno da projektuju bez biljaka ili drugih supstanci.

Verovatno ste nekada čuli za kliničku smrt. U tom trenutku kada čovek umre na nekoliko sekundi, njegova duša izlazi iz njegovog tela i astralno se projektuje.

Iako je astralno putovanje slično lucidnom snu, nije potpuno isto. I dalje biste trebali da kontrolišete svoje telo tokom astralnih putovanja, ali ne kontrolišete uvek sve.

Na primer, kao neko ko je lucidni sanjar sigurno nekih deset godina, mogla bih reći da je u lucidnom snu sve moguće. U njemu možete da se pretvorite u šta god poželite, možete da koristite magiju, možete da budete gde god poželite i može vam se desiti tačno ono što zamislite.

Dok je iskustvo sa astralnim putovanjem znatno komplikovanije. Ono je stvarno i u principu se svodi na izlazak vaše duše iz vašeg tela. Zato se astralno projektovanje i smatra veoma opasnim, ukoliko niste moćna veštica koja praktikuje ovu astralnu projekciju već godinama.


Tako da da, to bi bilo to što se tiče današnjeg blog posta. Znam da je kraći nego regularni blog postovi koje pišem, ali nažalost nemam previše informacija o astralnom projektovanju, a svaki dalji tutorijal koji bih vam dala pre svega ne znam da li bi bio validan, a i kao što sam rekla, u ovom serijalu koji trenutno vodim ne želim da vam dajem opasne stvari za isprobavanje, u šta se ubraja i astralno projektovanje.

Mada bez brige! Ukoliko vam je dosadno i ne znate šta da čitate pozivam vas da posetite moj novi serijal na blogu WITCHCRAFT!

Kao što znate Oktobar je veštičiji mesec, i baš iz tog razloga sam odlučila da na mome blogu kreiram sezonu #WITCHCRAFT-a gde ću vam tačno _ dana davati male veštičije savete koji vam mogu biti od koristi! Tako da ukoliko ste slučajno naleteli na ovaj post i ukoliko vam se ovaj post svidi pozivam vas da posetite moj tag witchcraft i pročitate ostale witchy postove koje imam na mome blogu!

Ukoliko vam se svideo ovaj post, pročitati i:

Takođe, ako vam se svideo moj blog možete postati redovan čitalac moga bloga, tako što će te me zapratiti na instagramu @ememblog.rs i gledati moje storije. Obzirom da na mome blogu koji sada čitate svaki dan izlaze novi blog postovi, putem instagrama će te biti obavešteni kada u toku dana izlaze i biće vam ostavljen swipe up link da bi ste čitali svaki novi post koji izbacim!

P.S. Možete me zapratiti i na drugim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave