Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na EMEM blogu! Danas sam tu sa vama uz jednu prilično neobičnu temu, koju iskreno nisam ni zamišljala da ću obradjivati na mome blogu!

Dopustite mi da ovu priču započnem od samoga početka…

Kao što i sami znate u proteklih mesec dana se baš fokusiram na kreaciju TikTok videa i Instagram reelsa. Moram da priznam da kreacija videa za reels i tiktok ume da bude zaista zabavna i uživam u otkrivanju novih trendova i u učestvovanju u istim.

Nedavno sam naletela na jedan trend gde se pokazuju slike prvi put kada si se upoznao/la sa svojom najboljom drugaricom, zatim te slike uporediš sa slikama koje danas imaš sa njom.

Čim sam videla ovaj trend odmah sam se „bacila“ na pretragu mog Facebook naloga, iz razloga što se sećam da sam baš tu našu prvu sliku okačila na Facebook.

Kada sam ušla u svoj privatni Facebook nalog, koji prate samo meni bliski prijatelji i rodbina, ja sam se šokirala kada sam videla šta sam sve kačila i pre koliko je to godina bilo!

Naravno, sećam se svog detinjstva, ali mnogo toga se sećam kroz neku maglu. A verujem da dosta toga čega se i ne sećam sam sama u glavi stvorila neku priču kako je to bilo i šta se dešavalo.

No ove slike i opisi koje sam pročitala su mi vratili neka sećanja i baš želim da podelim svoja zapažanja sa vama. Ovo je i odlična prilika da upoznate mini me haha!

Počećemo od prvih slika koje su mi zapale za oko, a to su ove fotografije iz koliko se ja sećam nekog restorana.

Pre svega rećiću LOOK AT THIS BOSS!

Izgleda da sam i kao mala baš volela da se fotografisem, obzirom da imam po jednu sliku iz svakog dela ovog restorana u kome sam bila!

Pored toga, impresionirana sam mojim smislom za modu. Na ovim slikama nosim jednu uzanu crnu haljinu na duge rukave, sećam se da je ona sama bila napravljena od debljeg materijala, što znači da je ova slika najverovatnije uzeta na proleće ili jesen.

Crnu haljinu sam ukombinovala sa sivim hulahopkama koje izgledaju kao da su od vune.

Ali kakva je to kombinacija bez malo detalja.

Ovaj outfit prate okrugle naočare koje su tada bile u modi i torbica sat, kojoj sam dušu uzela koliko sam je često nosila! XD

I ako sam bila mala izgleda da sam i tada bila žešća kupoholičarka!

Volela sam da idem sa mamom u šoping pogotovo kada bi mi nešto kupovala. (of course)

A najviše sam volela make up radnje, prvenstveno zbog estetike. Mada, šminku nisam koristila sve do 14 godine.

I ako sam bila mlada baš volela da obaveštavam svoje prijatelje i rodbinu šta sam radila u toku dana i kako sam se provela.

Nije ni čudo što volim blogovanje, kada je pola mog facebook naloga pokriveno mojim slikama i komentarima provedenom danu.

Baš sam naišla i na objavu gde sam pri kraju deskripcije posta dodala „obaveštavaću vas o daljim događanjima“.

Zvuči poznato? I dalje to radim kako na blogu tako i na instagramu.

Oduvek sam volela da se „modernišem“, poziram, obilazim nova mesta i o tome pišem na svom facebook nalogu.

Tako da sada shavatam da sam se veoma malo promenila. XD

Jedna stvar koja je 100% ostala na svom mestu jeste moje samopouzdanje i ljubav prema sebi.

Pogledajte samo ovu malu dušu. 😀
Ja sebe prosto obožavam hahaha…

I kao mala sam jako volela da se smejem, šalim i pre svega da budem mala princezica. (čoveče kada gledam ove svoje slike i kada se uporedim, ne vidim nikakvu razliku hahaha!)

Stalno bih želela da pomognem ljudima i životinjicama. Baš sam bila slatka i mila.

Iskreno ne znam šta bih još rekla za sebe, majušna ja je prava mala slatkica i maza. Obožavala sam da se grlim, mazim i razmenjujem ljubav i pozitivnu energiju sa mojom porodicom i svima koje znam.

Definitivno nešto što mi je bilo najslađe u mom detinjstvu jeste moj odnos sa mojom mlađom sestrom Meom. Ona je moja mala maza, uvek bi me grlila i ne bi ispuštala moju ruku. Nekada bi smo se svađale oko nekih sitnica, ali nikada nismo povredile jedna drugu i na kraju bi smo uvek završile u zagrljaju.

I dalje imam takav odnos sa mojom sestrom, samo što se sada ne svađamo i mnogo bolje se razumemo obzirom da smo i ona i ja porasle.

Pored ljubavi, još jedna stvar koja je ostala ista jeste moja zaštitnička strana prema mojoj sestri. Da ja sam mogla da se svađam sa njom do sutra, ali kada bi neko uvredio moju sestru, o moj bože….više sile ne mogu da me zaustave u tom trenutku. XD

Dovoljna je bila jedna mala uvreda upućena mojoj sestri od strane nekoga ili jedna mala suza moje sestre, pa svet bih čitav zapalila.

I dan danas je tako… Za granicu ne znam kada je u pitanju moja sestra. 😀

Evo i jedne mane koju i dan danas imam, a u pitanju je moja tvrdoglavost i žešći takmičarski duh. Doduše ne znam da li bi to mogla da formulišem kao moju manu ili prednost, možda bih mogla reći da su oba u jednom.

Tvrdoglava sam u smislu da kada nešto sebi zacrtam, to mora tako da bude. Ne interesuje me šta će drugi reći i misliti, moja je želja, moj je život, a sada makni mi se sa puta idem da osvojim čitav svet ako sam to naumila. Nažalost, tvrdoglavost mi se provlači i u drugim situacijama, samo što o tome nećemo u ovom blog postu…hahaha!

Takmičarski duh je nešto što vidim kao jednu veliku prednost. I kao mala nisam volela da postoji neko ko je bolji od mene, naravno razumno je da će uvek biti neko ko će biti bolji od mene i neko od koga ću ja biti bolja, ali u mom slučaju to je neprihvatljivo.

Ako nisam najbolja, ima svaki minut u svome danu i u svojoj nedelji da radim dok ne postanem najbolja u tome nečemu ili ukoliko ne dotaknem svoj maksimum.

Ranije sam taj takmičarski duh gledala kroz igre kao što su ko će više skočiti na trampolini, ko će bolje da puca iz puške, ko će više poena da postigne na onoj tabli sa udaranjem paka, ko će na rođendanskim zabavama najbolje da pleše itd.

Ahm ahm…slagala bih kada bih rekla da i dan danas nije tako. Za sve što radim uvek se trudim da budem što bolja, a u čestim situacijama pozicija najbolje je pozicija ka kojoj snažnim koracima koračam.

Do sada sve što sam zacrtala ostavila sam uz pomoć mog takmičarskog duha.

(Da se razumemo i da je neko bolji od mene, sa time sam sasvim okej, drago mi je što se ljudi trude da postignu svoje ciljeve i veoma rado ću ih podržati u tome. Ali ako mi se nešto svidi, gledaću da dam sve od sebe da budem što bolja u tome, a samim time što dam sve od sebe me uglavnom i dovede do neke visoke pozicije.)

Slatka mala tvrdoglava ja, šta bih vam rekla drugo haha!

Iskreno mi je jako drago što sam prelistala svoj Facebook nalog, pronašla svoje stare slike i izjave i što sam samo neke od njih podelila danas sa vama u ovom blog postu.

Sada se osećam mnogo bliže vama i drago mi je što možete malo više da saznate o meni.

A kada smo već kod starih slika i izjava, na svojoj prvoj objavi na facebook-u pronašla sam jednu moju izjavu koja me je ostavila u suzama od silnog smejanja.

A ta izjava glasi:

O MOJ BOŽE HAHAHA!

Na mojoj prvoj objavi jedan od mojih prijatelja mi je komentarisao sliku „Gde si ovo? Lepa frizura“ i ja sam mu ladno posle tri godine odgovorila na komentar sa porukom „Naravno da je lepa“. HAHAHAHA JA NE MOGU DA VERUJEM!!!

THE QUEEN! PERIOD! XD


Nadam se da sam vas nasmejala ovim blog postom i da sam vam samim time makar malo ulepšala dan. Šaljem vam punooo pozitivne energije, ostanite mi nasmejani i srećni!

Takođe, ovom prilikom vas pozivam da pročitate moje najnovije blog postove:

Pratite me i na medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave