Pozdrav svim čitaocima moga bloga i dobrodošli u novi post! Danas ću sa vama podeliti neke savete i trikove kako sam se ja rešila masne kose i koje proizvode sam koristila.

Čisto da napomenem da ni jedan od navedenih proizvoda nije sponzorisan od strane mene, ovo je moja čista preporuka vama šta možete da koristite za uklanjanje masne kose 🙂


U proteklih par meseci moja kosa je počela nenormalnom brzinom da se masni. Dva dana nakon pranja kose, moja kosa bi bila opet masna, kao da je nisam danima prala i prilično sam se mučila sa ovim problemom.

Preterano pranje kose nije dobro ni po kožu glave, a ni po samu kosu, tako da svakodnevno pranje kose, nije bilo rešenje.

Na moju sreću, tokom razgovora sa jednom komšinicom spomenula sam moj problem sa mašnjenjem kose i rekla mi je da je imala isti taj problem, ali nakon što je počela da koristi šampon za kosu Krauterhof od ruzmarina, kosa joj se više nije masnila i šta više kosa joj je postala zdravija i bujnija.

Krauterhof od ruzmarina možete kupiti u svim Lily drogerijama po ceni od 490 dinara.

Krauterhof šampon od ruzmarina neguje i hrani masnu kosu, sastojci ruzmarina podstiču cirkulaciju kože glave prilikom pranja kose, pogodan je za svakodnevno korišćenje i prilagođen je prirodnoj pH vrednosti kože.

Ja sam počela sa korišćenjem ovog šampona pre nekih mesec dana i mogu reći da sam prilično zadovoljna rezultatima. Kosa mi je postala jača, manje opada pri češljanju i najbitnije od svega – sada joj treba oko nedelju dana da opet postane masna.

Pranje kose preporučujem na svaka tri dana. Prvo operite kosu Krauterhof šamponom, dobro trljajte teme i obavezno koristite mlaku vodu! Posle toga isperite kosu i slobodno možete naneti neki drugi šampon da bi ste oprali kompletnu kosu. Da bi vam kosa bila mekša i da bi se lakše češljala, preporučujem da nanesete balsam za kosu.

Takodje na šta bih volela da vam skrenem pažnju je na to kakvu vodu koristite tokom pranja kose. Ne preporučuje se da kosu perete sa vrelom i toplom vodom, zato što takva voda otvara vaše pore na glavi i tako šampon lakše udje u te pore i na kraju šteti vašoj kosi i čini je masnijom.


Nadam se da će ovaj savet pomoći mnogim damama koje imaju isti problem koji sam ja imala. A ukoliko imate neka pitanja, slobodno mi se obratite putem instagrama @ememblog.rs ili mail-a.

Ukoliko ste novi na mome blogu, svakog utorka i petka izbacujem nove postove na blog! Utorkom uglavnom pišem lifestyle teme, dok petkom izlaze biznis teme. Tokom perioda Jun – Avgust, letnja sezona počinje na mome web blogu i nove web postove možete očekivati svaki drugi dan na mome webu!

P.S. Ukoliko ste zainteresovani posetite moje najnovije objave:

Slične objave