Ko šta radi ja u ovoj veštičjoj sezoni na mome blogu samo spominjem kristale i njihov veliki značaj u veštičarstvu.

Međutim, danas sam odlučila da budem malo preciznija i da vam prikažem listu kristala koje bi ste trebali nabaviti, kao i upotrebu svih navedenih kristala.

Listajući Pinterest pronašla sam na jedan serijal slika sa fotkama kristala, njihovim imenima, benefitima, njihovom istorijom, dominantnim bojama i uputstvom kako se kristali koriste. Tako da sam odlučila da umesto da sejvujem ove slike i potajno ih čuvam za sebe u zaključanoj galeriji na pinterestu, najbolje bi bilo da kada već vodim ovu veštičju sezonu sa vama podelim ove divne slike i pojašnjenja čemu koji kristal služI!

Mislim da je ove slike napravila osoba koja stoji iza sajta crystalinewellness, tako da joj dajem kredit za koriščenje njenih slika u mome blog postu. 😀


Napomena: Kao što znate Oktobar je veštičiji mesec, i baš iz tog razloga sam odlučila da na mome blogu kreiram sezonu #WITCHCRAFT-a gde ću vam tačno 26 dana davati male veštičije savete koji vam mogu biti od koristi! Tako da ukoliko ste slučajno naleteli na ovaj post i ukoliko vam se ovaj post svidi pozivam vas da posetite moj tag witchcraft i pročitate ostale witchy postove koje imam na mome blogu!


KRISTALI + NJIHOVI BENEFITI

U narednim slikama moći će te da vidite sledeće:

  • sa gornje leve strane nalazi se opis kamena
  • sa gornje desne nalazi se asocijacija kamena (njegov element, planeta, horoskopski znak, kao i čakra koja dominira)
  • pri sredini slike sa leve strane nalaze se benefiti kristala, kao i njegova istorija (kod benefita kristala možete da saznate čemu služi dati kristal i u kojim čarolijama ga možete primeniti)
  • a pri sredini sa desne strane nalazi se dominantna boja kristala i način na koji možete da se brinete o kristalu

(ukoliko se trenutno nalazite na telefonu imate opciju da oveličate sajt da bi ste videli bolje slike)


Ukoliko vas interesuje više o kristalima već imam nekoliko postova ispisanih na tu temu:

Takođe, ako vam se svideo moj blog post možete postati redovan čitalac moga bloga, tako što će te me zapratiti na instagramu @ememblog.rs i gledati moje storije. Obzirom da na mome blogu koji sada čitate svaki dan izlaze novi blog postovi, putem instagrama će te biti obavešteni kada u toku dana izlaze i biće vam ostavljen swipe up link da bi ste čitali svaki novi post koji izbacim!

P.S. Možete me zapratiti i na drugim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave