Pozdrav svima i dobrodošli nazad na moj blog! Danas sam odlučila da podelim sa vama priču zašto sam napustila društvene mreže na dvadeset dana.

Biti na društvenim mrežama i na mome blogu, je moj posao. Snimanje storija, uzimanje slika za instagram, editovanje slika, kačenje fotki na instagram, odgovaranje na komentare i pisanje novih postova na mome web blogu je moja dnevna rutina.

Tako da odlazak sa društvenih mreža je za mene bio totalno drugi način razmišljanja. Više nisam morala da u toku dana tražim šta da snimim, šta da obučem, šta da napišem, konačno sam mogla da se odmorim i posvetim svojim hobijima.

Koliko god volim svoj posao influencera, i koliko god volim kreiranje svoga biznisa. Odmor mi je zaista pomogao da se osvrnem na još neke stvari u svome životu i da uz pomoć drugih načina doprinesem svome ličnom razvitku.

Ono što mi je najviše prijalo kod ove „izolacije“ sa društvenih mreža je definitvno obnovljen kontakt sa mojim prijateljima. Uglavnom kada vodite svoj biznis, teško je postići savršenstvo u radu i pružiti sebi odmor sa prijateljima u isto vreme.

Nedavno stupila sam u kontakt sa prijateljima sa kojima se nisam čula godinama, a takodje sam izgradila još jaču vezu sa mojim prijateljima sa kojima sam ostala u kontaktu.

Moja draga prijateljica Lena i ja smo počele sa radom na jednom velikom projektu. Projekat smo započele pre svega zbog nas dve same i želje za novim iskustvom, ne nadamo se još uvek nekim velikim ciljevima sa tim projektom, jer pre svega želimo da se zabavimo i provedemo kvalitetno vreme u izgradnji čitavog projekta.

Ukoliko projekat uspe i ukoliko se Lena složi, možda napravim novi serijal na web blogu vezan za naš projekat kojim se trenutno bavimo.

Pored toga, počela sam sa učenjem turskog jezika i konačno sam se odlučila da uzmem da čitam knjigu Grof Monte Kristo napisanu od strane Aleksandar Dima.

Za ovih dvadeset dana primtila sam koliko puta nesvesno tokom poziva sa nekime ili tokom izlaska napolje izvadim telefon i samo počnem da skrolujem po ekranu, bez blage ideje šta radim. Na svu sreću uspela sam da se odviknem od te loše navike i sada se osećam znatno bolje!

Ponekada društvene mreže mogu negativno da utiču na našu psihu i zdravlje, zato gledajte da sa vremena na vreme uzmete neku malu pauzicu i posvetite malo vremena sebi i svojim voljenima. Telefon jeste koristan i društvene mreže daju nam neko trenutno zadovoljstvo kada delimo naše priče sa ljudima online, ali pre nego podelite tu priču sa njima, uživajte u dogadjajima koji se sada dešavaju u vašem životu, jer neki trenutci se više nikada neće ponoviti.

Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da sam se zvanično vratila na instagram! Tako da vas sve pozivam da ukoliko niste, zapratite me na mome instagram nalogu @ememblog.rs i uključite notifikacije kako bi bili obavešteni svaki put kada okačim novi post na instagramu i novi post na web blogu!

Takodje, od sada svakog utorka i petka od 12h izlaziće novi postovi na web blogu. Tako da stay online!

P.S. Ne zaboravite da pročitate moje najnovije objave na blogu:

Slične objave