Zdravo svima i dobrodošli u još jedan storytime o photo shooting-u! Ukoliko ste čitali moje prethodne priče sa Bloger Festa i njihovih photoshooting-a, imali ste priliku da saznate da sam totalno antifotogenična ukoliko me neko slika fotoaparatom, dok na amaterskim slikama ispadam super!

Sve u svemu, danas je bio jedan photoshoting vezan za šminku. Sa ostalim blogerima i ljudima iz Bloger Festa našla sam se u Zemunu, ispred bivšeg MCDonalds-a. U početku nismo znali za šta se fotografišemo ovaj put, ali kada sam čula da je šminka u pitanju i to u make up salonu, blago je reći da mi nije bilo dobro.

Kratak uvod: Ja se apsolutno nikad ne šminkam. Jedino što od šminke stavljam je karmin i veštačke ili svilene trepavice. Par puta sam probala da se našminkam, ali svaki put kada bih probala ispala bi ili narandžasta kao pomorandža ili bi ubila sve što je lepo na meni (oči na primer bih uništila senkom). I tako ja se nikad nisam šminkala, i sada ovo…

Spojili su dve stvari u kojima sam najgora

Photoshooting (profesionalni sa kamerom) i šminkanje

Ukratko: Deadly combination!

Mada ne mogu reći da mi pažnju nije privuklo kada mi je rečeno da će te slike biti na bilbordu!!!

You say what?

I tako se moja motivacija ponovo vratila. Sa mnom su bile tri izvandredne blogerke: Marija, Milena i Jovana. Sve tri su prelepe, fotogenične, mile i pre svega jako drage osobe. Dok su se fotografisale izgledale su kao profesionalci.

I onda je došao red na mene…

„Ljudi ja ne znam šta je šminka, jedino što znam da nanesem je karmin“ – rekla sam

Nasmejali su se i rekli mi „Pa nanesi onda karmin“

Pogledala sam u sto, prepun kutijica koje najverovatnije prvi put u životu vidim „Ne mogu da nadjem karmin…“

Tako je sve počelo XD

Moram da priznam da je ovo bio jedan od najtežih photoshooting-a na kojem sam bila. Mada za razliku od mog prvog photoshoting-a gde su me slikali 40 minuta, ovog puta su me slikali 15-ak minuta. Predpostavljam da je i to napredak?

Slikanje je bilo ludo. Čas sam morala da nanosim karmin, pa sam morala da gledam u ogledalo, pa onda u kameru, pa sam onda otvarala kutijicu sa senkama za oči i tu su mi slikali lice i na kraju došli smo do valjda dobre kombinacije….morala sam da nanesem senku za oči na prst i da je skroz razvučem po oku i dok to radim, oni su trebali da me fotografišu.

Nekako smo uspeli da izvučemo par dobrih fotografija. U medjuvremenu kako smo se menjale za fotkanje, malo smo ćaskale o našim životima, blogovima i slično. Sve tri blogerke sa kojima sam bila su udate i imaju decu. Iskreno zavidim im, nadam se da ću jednog dana i ja tako biti aktivna blogerka, koja će izbaciti svoje proizvode i biti u srećnom braku i DAJ BOŽE imati dve devojčice koje će ličiti na mamu, of course.

Jedna od blogerki je do sada imali svoju privatnu liniju trepavica koju je prodavala online. Sada ima čitavu modnu kolkciju koja izlazi 1. Novembra! Svaka čast! Zaista svaka čast! Ove blogerke su moji uzori, zaista.

Uglavnom, bila sam tamo nekih 1h i 15 minuta, a onda sam morala polako da se javim mami i da krenemo kući, pošto sam inače otišla malo bolesna na shooting. Ne znam, ja shootinge, meeting-e, festivale i slično smatram jako ozbiljnim.

Na kraju sam se pozdravila sa svima i dobila sam paletu „REVOLUTION – Makeup revolution Londom – by Petra“. Paleta za šminku od 36 boja!!! Pretpostavljam da htela ja to ili ne, moraću da naučim makar malo da se šminkam ;D

Posle shooting-a otišla sam sa mamom na ćevape i smejale smo se mojim ispadima na shooting-u!

I tako je dragi moji prošao još jedan Bloger Fest shooting, očekujte da uskoro vidite neku moju sliku na bilbordu! 😀

Takodje narednih par dana idem na još photoshooting-a. Jedan je premijera Maleficent 2, drugi je za Flatenu, a treći je privatni shooting za instablog! Sumnjam da ću za to pisati neke posebne storytime-ove na blogu, ali sigurno možete očekivati recenziju filma Maleficent 2 i recenziju Flatene na instagramu!

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *