Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na Emem blogu! Danas sam tu sa vama uz novi BUSINESS post u kome ću vas naučiti kako možete da obrišete pozadinu sa bilo koje fotografije!

Često zahvaljujući mojim blog editima dobijam pitanje kako brišem pozadinu sa svojih slika. Da li koristim fotošop pa delić po delić sečem, ili je možda u pitanju PicsArt pa nekako putem njega izvlačim sebe iz slike.

Ali da li bi ste mi verovali kada bih vam rekla da ne koristim ni jednu od ovih aplikacija za brisanje pozadine?

Ranije sam koristila aplikaciju „Eraser“ koju sam preuzela sa Google prodavnice i moram da priznam da je to zaista bila jedna fantastična aplikacija za brisanje pozadine! I dalje besplatno može da se preuzme sa play prodavnice. Precizna je i jednostavna za korišćenje.

Međutim ja sam je obrisala obzirom da mi je ponestalo memorije na telefonu, a svakako sam pronašla sajt na internetu koju čitavu pozadinu sa slike briše čim fotku stavite na sajt.

Ime sajta je „RemoveBg“, a pristup sajtu možete da dobijete ulaskom na ovaj ovde link -> https://www.remove.bg/upload


KAKO OBRISATI POZADINU SA SLIKE?

  1. Uđite na gore istaknut link
  2. Čim uđete na link iskočiće vam „upload image“ opcija
  3. Kliknućete na „upload image“ i izabraćete sliku sa koje želite da skinete pozadinu
  4. Slikaće vam automatski biti ubačena na sajt i pozadina će biti obrisana
  5. I to bi bilo to! Kako bi naš narod rekao, prosto kao pasulj!

Današnji post je kraći iz razloga što vam pripremam velika iznenađenja na blogu za koja ćete saznati najverovatnije polovinom Avgusta, tako da ostanite aktivni na mome blogu!

Takođe, obzirom da je današnji post kraći, objavila sam još jedan post pod imenom „Kako smanjiti JPG file“ i koji možete pročitati klikom na naslov posta! Verujem da će vam taj post biti od velike koristi ako vodite blog ili youtube kanal, obzirom da se veoma često dešava da slike preko 2MB ne mogu da se okače na blog ili kao youtube thumbnail, tako da je ponekada potrebno smanjivanje fajla. A sve to će te naučiti u navedenom blog postu!

Pozivam vas da pročitate i:

Pratite me i na ostalim društvenim medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave