Xo, Xo, Xo…

Da li možete da poverujete da je konačno stigao Decembar? Došlo je to doba godine kada se polako vade Novogodišnji ukrasi iz starih paketa, neke jelke se kupuju, neke jelke se ručno seku i nose u kuću, a najveća čar je ta novogodišnja atmosfera koja se prostire svim gradovima i koja se odigrava u svim kućama, u ovo doba.

Kao i svake godine, Decembar je period kada se na Emem Blogu održava BLOGMAS.

Ukoliko niste upoznati sa Blogmas-om, dozvolite da vas uputim u ovaj event.

ŠTA JE TO BLOGMAS?

Blogmas je blog serijal u kome ću vam svakog dana Decembra kačiti nove Novogodišnje postove u kojima će te pronaći mnogo zanimljivih tema poput Novogodišnjih Help postova, saveta, storytime-ova, diskusija, ideja za dekoraciju, poklone i sl.

Emem Blogmas 2020 će trajati od datuma 1.12.2020 do datuma 01.01.2021.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI OVOG DECEMBRA NA BLOGU?

Ovog Decembra na Emem Blogu možete očekivati sledeće:

  • 32 Blog posta (22 Christmas teme & 10 Business tema)
  • Novi Instagram Feed + razne nagradne igre
  • 50% popusta na produkte u mome SHOP-u
  • Ekskluzivni event kroz koji će te dobiti razne nagrade, besplatne produkte iz moje prodavnice, sniženja i bonus savete
  • Videe na mom youtube kanalu svakog utorka i petka – link https://www.youtube.com/channel/UCX0JU3rX_jF2b2m1eZ1yyCQ?view_as=subscriber

+ BLOGMAS na mome blogu & novi youtube videi na kanalu „Mila Durman“


Nadam se da će te uživati u svemu što sam vam pripremila, a sada spremite se, kreirajte vaš mali Novogodišnji kutak, napunite bateriju na vašem kompjuteru ili telefonu, uključite notifikacije na mome instagram nalogu, jer od sutra kreće prava zabava!

DOBRODOŠLI U 31 DAN SA EMEM!

Slične objave