Nedavno sam primila poruku od jedne devojke koja glasi „Zdravo Mila, čitala sam tvoj post Kako da se momak LUDO zaljubi u vas i nije mi najjasnije kako ja mogu da se ističem od drugih devojaka. Srdačan pozdav :)“

Zato sam danas tu sa vama da vam podelim par efikasnih saveta kako da se ističete od drugih devojaka / žena i osvojite njegovo srce!

1. BUDITE SVOJE. VI STE JEDINSTVENE.

Na planeti zemlji ne postoji jedna osoba koja je ista kao vi. Ne postoji osoba koja će isto da se ponaša kao i vi, da isto radi kao i vi, da isto priča kao i vi. Ne postoji osoba koja je doživela odredjene stvari u životu koje ste vi doživeli i ne postoji osoba koja ima vašu životnu priču. Vi ste jedinstveni, svako od nas je.

NAŠA PROŠLOST

Niko nema istu životnu priču kakvu mi imamo. Svi smo mi prošli kroz različita životna iskustva, dobra i loša, ali je poenta bila da iz tih iskustva naučimo lekciju i znamo da je prenesemo drugima.

Kada ste sa vašom voljenom osobom, recimo da ste na nekom od sastanaka ili ste izašli napolje sa njime, jedan od najboljih načina da mu pokažete vas, vaš karatker i snagu jeste da mu ispričate neku od vaših životnih priča. Koja je to priča koja je vas izgradila kao osobu? Kroz koji ste dogadjaj prošli koji je postao pokazatelj vaših današnjih ciljeva? Izaberite 2 priče i ispričajte mu. Gledajte da te priče ne budu depresivne, već inspirativne priče kroz koje će momak moći bolje da vas razume i da vas upozna. Dok pričamo naše priče iz prošlosti, u nama se bude emocije i sećanja, ukoliko se dovoljno unesemo u prepričavanje dogadjaja, moći ćemo da prenesemo mali deo našeg utiska i osećanja na tu drugu osobu i samim tim će se ona saosećati sa vama i početi da vas razume.

KOJI JE VAŠ CILJ U BUDUĆNOSTI?

Isto kao što svako od nas ima različitu prošlost, tako i svako od nas ima različitu budućnost. Sigurno će te na dejtu čuti to čuveno pitanje „Šta planiraš dalje u životu?“, ovo je jedno od pitanja na koje mnoge devojke, pa čak ni žene ne mogu i ne znaju da odgovore, tako da se tu nalazi često onaj odgovor „Ne znam, nisam razmišljala o tome“. Ovaj odgovor je jednostavno rečeno dosadan, a takodje i ne siguran kada je buduća veza u pitanju. Koji su to vaši ciljevi u životu? Šta vi to planira dalje? Ovo je bitno pitanje pre svega za vas i vaš život, a tek potom za vašu vezu.

Osoba koja nema planove za dalje je osoba koja nema poverenja u sebe ili jednostavno voli da sve prepusti sudbini. Muškarci danas, verovali ili ne vole žene koje su odlučne, koje znaju šta će sa svojim životom i koje veruju u sebe. Oni koliko god bili fizički jaki, uvek na neki način traže stub u svome životu na koji će moći da se oslone.

Ali, ne zaboravite, ukoliko nemate plan za budućnost, napravite ga pre svega zbog sebe, a tek posle zbog veze.

2. IMAJTE SAMOPOUZDANJA

Sada ću da vam ispričam jednu priču koja se nije desila meni, ali sam bila prisutna tokom dogadjanja. Vidite, u mojoj srednjoj školi devojke iz mladjih razreda su prilično bile zainteresovane za momke iz četvrte godine. Tu su bila tri momka sa stane o kojima ću vam pričati. Prvi momak je izgledao sasvim normalno (tipičan srednjoškolac) i uvek je imao samopouzdanja u sebe, razgovarao je sa svima, okupljao ekipu, animirao društvo i jednostavno se isticao iz te gomile momaka i tako su ga devojke primetile. Nešto kasnije, tu je bio drugi momak malo deblji, sa većom glavom, kosom kao da je upravo izašao iz kade i isfenirao se, nije bio nekog najlepšeg izgleda, šta više devojke nisu ni znale da on postoji dok nije primio savete od prvog momka i počeo je da se više socializuje i da ima samopouzdanja u sebe. Njih dvoje su bili najpopularniji momci u čitavoj školi, a iskreno gledano nisu bili nešto lepi, niti su posedovali neko lepo znanje i karakter. A tu je i treći momak, božanstvenog izgleda, poput andjela, uvek je sedeo negde sam i čitao bi knjigu, kada bi bio sa drugaricama uvek je imao taj nežni pogled i bio je svoj, ali na neki način povučen. Ja ga nisam primetila sve dok se jednog dana umalo nisam sudarila sa njim u hodniku, dok sam žurila na praksu. Nakon nekoliko nedelja pokazala sam ga drugaricama, koje su bile izbezumljene kako tako lep i prijatan dečko, ne privlači pažnju ostalim devojkama i kako skoro niko iz drugih godina ne zna za njega?

Odgovor je jednostavan, ovo prvo dvoje momaka i ako nisu lepi, uvek hodaju puni samopozdanja i veruju u sebe i to privlači devojke. Dok treći momak, koliko god da je lep i pametan, niko ga ne primećuje iz razloga što je uvek povučen i po mojoj predpostavci ne voli previše da se socijalizuje ili jednostavno ne želi da se ističe.

3. MODA, TRENDOVI ITD.

Ono što najčešće čujem kada razgovaram na ljubavnu temu sa mojim klijentima putem maila, jeste da 80% njih se trude da budu u modi, da prate poslednje trendove i generalno da imitiraju današnje poznate ličnosti u našem regionu ili devojke kojima je njihov čovek okružen. I to je greška koju znam da mnogo devojaka i žena pravi u godinama 14-27. I ako se vi ponašate kao vi, i ako posedujete samopouzdanje, postoji još tako sitan, a tako značajan delić koji vas ističe od drugih, a to su vaši interesi i vaša slika.

Evo jedan porst srednjoškolski primer koji se apsolutno svima desio tokom srednje škole. U srednjoj imate svakakve ljude: bubalice, gaseri, normalna deca, darkeri, otaku… Ali da li vam se desilo da u školu nekada ušetaju dve devojke, jedna od njih nosi odeću koja se danas najčešće nosi i koja je u trendu (crna majca na bratele, veliki brus, farmerke, nike patike), a druga osoba se oblači totalno drugačije, nosi tako različite stvari, a tako se dobro slažu, ona nosi odeću koju se niko ne bi usudio da nosi. Koja devojka bi se više isticala?

Devojka koja prati modu ili devojka koja ima svoj lični imidž?

Ono što želim da kažem je da se ne trebate plašiti da pokažete sebe, svoj karakte, vaš stav, lični imidž i slično. Vas vaš voljeni neće primetiti ako ste jedna od 100.000 istih devojaka, već ukoliko ste jedinstvene. A to jednostavno možete biti ako ste svoje.

Nadam se da vam je ovaj post bio od pomoći 😀 Ukoliko jeste, obavezno posetite postoje na temu:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *