U zadnjem postu pisala sam vam o tome kako možete napraviti žurku povodom Noći Veštica u vašem kraju, ali ukoliko je to malo previše za vas ili ukoliko niste uspeli da napravite takvu vrstu žurke, obična pijama party žurka na Noć Veštica može biti zakon!

Ukoliko niste pročitali, preporučujem da pročitate moj predhodni post na temu „Napravite vaš Haloween Party u kraju“ & postove vezane za pidžama party koje sam ne tako davno pisala:

1. DEKORACIJA SOBE

Pre nego odlučite da pozovete vaše prijatelje kod vas na pidžama žurku povodom noći veštica, morate dobro da sredite vašu sobu. U vašoj sobi možete staviti žute lampione, puno ćebeta, bundeve, mirišljave sveće, grejalica, razbacajte puno čupavih jastučića, dekorišite sobu lišćem, šišarkama…

Uglavnom sve imate detaljno objašnjeno u postu „Kako da učinite da vaša soba bude udobna i topla za ovu jesen?“

Evo su neke od slika koje mogu da vas inspirišu:

2. KOLAČIĆI

Pre nego dodju vaše prijateljice možete napraviti neke noć veštica kolačiće ili reći prijateljicama „ja pravim jednu vrdtu kolačića, vi napravite drugu“ i tako možete isprobati svačije kolačiće i uživati u njima tokom filma!

3. STRAŠNI FILMOVI

Number 1 thing to do on Halloween pijama party is….movie night!!!

Na noć veštica se uglavnom gledaju horori, tako da možete naći neke horor filmove na internetu kao što su:

  • The Rings
  • Carnival of Souls
  • Anabelle
  • IT
  • Syren
  • Martyrs
  • Mulholland Dr.
  • Re-Animator
  • The Night of the Hunter
  • A Nightmare on Elm Street
  • The Witch

Ja sam vam jedna od onih osoba što kada vidi prosti trailer za horor film ide u toalet jer joj postane muka i narednih 2 nedelje ne spava mislivši da će nešto da iskoči i da je ubije. Sećam se, imala sam 11 godina kada sam otišla kod drugarice i pričala mi je kako joj večeras dolaze prijateljice i kako će gledati „The Rings“, pustila mi je trailer koji je trajao 3 minuta i beum, navukla sam sebi traumu koja traje i dan danas. Te nedelje kada sam videla taj trailer nisam spavala uopše, doduše zaspala bih u 9 uveče, probudila se u tri ujutru i gledala u vrata i na terasu, pazivši da mi Samara ne iskoči od negde. Naravno ovo nije slučaj kod svakog, moja mladja sestra ima 10 godina i bez problema gleda horore, a ja sada sa 17 vidim li čistu sliku iz horor filma mogu da se pozdravim sa želudcom i spavanjem. Zato ukoliko ste osoba kao ja, preporučujem da na Noć Veštica gledate neke akcione filmove nalik The Suicide Squad, Atomic Blondie…

4. STRAŠNE PRIČE

Takodje možete pričati neke strašne priče jedni drugima ili neke teorije zavere.

+ ono što takodje možete uraditi jeste da udjete na youtube i gledate neke videe gde ljudi istražuju uklete kuće ili zovu zabranjene brojeve!

5. PRIZIVANJE DUHOVA?

Sada stižemo do jednog dela koji vidim da mnogi instagram blogeri preporučuju, a to je prizivanje duhova. Dozvolite da vam ispričam jedan dogadjaj koji se desio drugarici moje bake kada su bile jako male….

Pre nego počnem sa pričanjem dogadjaja, trebate znati da se ovaj dogadjaj desio davno i baka je saznala za ovo jer se dogadjaj odigrao u domu. Moja baka je iz Pirota došla u Beograd i bila je u domu dok se školovala, tako je saznala za ovo…

Drugarica moje bake je zvala svoje drugarice kod nje i njene prijateljice su ponele tablu za prizivanje duhova, držale su ruke na spravici koja bi trebalo da otkrije ime duha koji je u njihovom prisustvu. Ime duha bilo je „Ljuba“. One su prasnule u smeh jer Ljuba je bio živ i zdrav, već jutros su pričale sa njime. Sutradan ta drugarica otišla je kod ljube i ispričala mu je šta se desilo, Ljuba je pogledao ozbiljno, hladnim poglednom i rekao joj je „Ljuba iz komšiluka je umro prošli utorak“. Drugarica moje bake je bila u šoku, zamalo se rasplakala. Tako je ispričala mojoj baki šta se desilo, pošto je moja baka bila najmudrija u društvu.

Ne znam za vas, ali ja verujem da duhovi postoje, tako da vam ne preporučujem da ih prizivate. Mislim da postoje neka istraživanja o duhovima na Discovery-u, ali nećemo sad o tome.

6. KUPITE ILI NAPRAVITE KOSTIME

Ukoliko želite možete da kupite ili napravite neke kostime, čisto radi rekreacije. Kostime možete kupiti kod kineza ili u online radnjama, takodje super i jeftine kostime imate na AliExpress-u, samo što ih morate poručiti oko mesec dana ranije, da bi vam stigli na vreme!

7. IGRAJTE PUMPKIN TOSS IGRU

Poenta Pumpkin toss igre jeste da imate kartonskog napravljenog čoveka – bundevu i da u njegova usta ubacujete loptice, mada mogu i čarape da vam posluže ukoliko igrate igru kod kuće.

8. NAPRAVITE HALLOWEEN UKRASE

Recite vašim drugaricama da ponesu neke drangulije i napravite neke halloween ukrase. Možete napraviti ukrase pomocu gline, možete napraviti slime, obeleživač stranica, paukova mreža, izrezbarena bundeva, lažno lišće…

9. IGRAJTE IZVLAČENJE JABUKA

Ukoliko imate dvorište, bure možete da napunite vodom i da ubacite jabuke u njega. Zatim možete igrati igru za 2 minuta koliko jedna osoba može da izvuče jabuka, koristivši samo usta. Ovo je jedna igra koja se punoo igra u Americi, izgleda veoma zabavno, tako da vam je preporučujem!!!

10. ISPROBAJTE CREPPY TUTURIALE SA YOUTUBEA

Na Youtube-u ima tonu creppy tutoriala, možete naći neki i isprobati ga! Kao na primer luda creppy frizura ili make up!!

To bi bilo to za ovaj post! Nadam ste da ste uživali & da će te imati strava pidžama party u skorije vreme ;D

P.S. Ne zaboravite da posetite najnovije objave na mome blogu:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *