Pozdrav svima i dobrodošli u novi lifestyle post na Emem blogu! Da li ste spremni da vas sprovedem kroz još jedan bar u koji ukoliko budete otišli letnja avantura će da vam bude zagarantovana! 😉

Kao što možete videti po naslovu, i po uvodu u ovaj post, za danas sam vam spremila recenziju jednog posebnog bara koji je ove godine doživeo vrhunac svoje popularnosti, a u pitanju je Boho Bar.

Iskreno za Boho Bar sam prvi put čula ove godine, nakon što su masovno influenseri počeli da kače svoje slike u ovom baru na njihove instagram profile.

I ako sam tip osobe koja čim vidi da je određeno mesto estetično i trendi već sutradan trči tamo, iz nekog razloga nije bila ista priča sa Boho Barom.

Nekako sam konstantno odlagala odlazak tamo, i iskreno nakon mog nedavnog iskustva jako mi je krivo što sam tako postupala.

Kao što ste mogli da vidite na mome instagram profilu, 30. Jula sam po prvi put posetila ovaj bar i pre svega ono što ću reći jeste da su mi slike na instagramu izgrmele hahaha!

Šalu na stranu, moj prvi utisak kada sam ušla u bar bio je „Woow, osećam se kao da sam na moru“.

Kada sam ušla u bar sa prijateljicom dočekalo nas je šarenilo Boho bara, koje je davalo priličnu jaku energiju bara na moru. Pored boja koje su prvo što čoveku zapadne za oko, moram da prokomentarišem da je postavka stolica i stolova napravljena tako da svako ima mesta da sedne i uživa u ambijentu.

Prijeteljica i ja smo veoma brzo pronašle mesto gde ćemo se smestiti, a na putu do tamo uočile smo brojne ukrase koje ovaj bar ima, kao što su statue, hvatači snova, sveće, maske, jako estetični suncobrani sa visuljicima, simpatične šarene navlake i jastuci koji se slažu uz iste, itd.

Sve je idealno urađeno, tako da ambijentu u Boho Baru definitivno dajem ocenu 10/10.

Na našem stolu se već nalazila karta sa pićem na kojoj se moglo pročitati šta sve ima od alkoholnih pića, sokova i kafe.

E sada, morala bih da istaknem jednu stvar koja mi se nimalo ne sviđa kod barova, a pogotovo ovde u Boho baru, a to je činjenica da nemaju ni jedan kolač ili sladoled.

Naravno svesna sam toga da je ovo BAR i da se u baru nalaze isključivo pića, međutim obzirom da se ovaj Bar nalazi na Kalemegdanu, koji je glavna atrakcija u Beogradu i gde turisti dolaze da se odmore i otkriju nešto novo o našoj divnoj državi i našem divnom gradu, smatram da bi trebao da se ubaci makar mali izbor kolača ili sladoleda.

Verujem da bi turistima značilo da pored osveženja mogu i da se zaslade, a takođe verujem da bi turistima koji dolaze u naš grad sa decom izuzetno značilo da postoji takva nekakva opcija, jer deca ne mogu da piju kafu ili akoholna pića.

Odmah pored bara se nalazi i zoo vrh, mesto gde roditelji idu sa svojom dečicom, tako da verujem da bi ovom baru porasla prodaja kada bi uveli navedene stvari u svoj meni.

Na primer, ja imam veliki problem sa time što ja ne pijem kafu i ne volim sokove i gazirana pića, tako da kada odem na mesto gde se nude samo pića nastane problem. Na moju veliku sreću volim da popijem alkohol ponekada, tako da mogu da uzmem pivo ili vino, u odnosu na to kako se osećam u datom trenutku.

Moja drugarica Ivana je uzela sok od mange ili limuna, iskreno ne sećam se najbolje, kada je došla druga prijateljica ona je poručila kafu, a ja sam uzela Staropramen pivo.

Ocenu za piće ne bih mogla da dam, jer sam pre svega pila pivo koje može da se kupi bilo gde, ali ocenu za meni ću dati 8/10.

Sve u svemu drugarice i ja smo se fantastično provele u baru!

Nisam ih videla nekih dobrih dva meseca obzirom na obaveze koje smo imale oko upisa na fakultet, a kada smo se rešile tih obaveza svaka je radila nešto svoje. Sandra i Ivana su se odmarale, a ja sam ko luda krenula da izlazim svakog dana napolje haha. 😀

Nekako smo uspele da se uklopimo da se sada vidimo i iskreno mi je jako drago.

Imale smo toliko toga jedna drugoj da ispričamo, i pravo da vam kažem mislim da koliko je toga bilo za priču nismo ni stigle sve novosti da iznesemo jedna drugoj.

Pored priče, kao što možete da vidite, obavile smo malo fotografisanje za moj instagram profil i mazile smo bebe mace koje su se nalazile u baru!

Spomenula bih da su konobari koji su radili u baru bili izuzetno ljubazni. Brzo su uzeli i doneli nam našu porudžbinu i zaista su se potrudili da se osetimo dobrodošlima. Ono što mi se jakoo svidelo i što mislim da je jedan ogroman plus za konobare jeste činjenica da me nisu sprečili da se slikam.

Kao što verovatno svi vi koji me pratite znate, imam jako loše iskustvo sa konobarima i menadžerima koji mi ne daju da se slikam u restoranima, kafićima i barovima koje posetim, tako da na kraju uvek moram da im objašnjavam da sam influenserka i da će njima svakako ovo ići u korist.

Ove situacija nije bila takva, tako da dragi konobari iz Boho bara dobijaju ocenu 10/10 za njihovu uslugu.

Takođe, moram da vam dam jedan bonus savet vezan za odlazak u Boho bar.

Dok sam se slikala primetila sam da imaju gornji sprat, tako da sam odlučila da odem tamo i vidim da li imaju neki estetičan ugao restorana gde mogu da uzmem dobru sliku za instagram.

I dragi moji…znači na spratu im se nalaze kreveti gde možete da legnete i gledate zalazak sunca!

(inače pustite zvuk na videu koji sam okačila haha)

Odlepila sam kada sam sam se popela tamo gore! Još sam pored toga bila te sreće da me je uhvatio zalazak sunca pa smo uzele božanstvene slike i videe koje možete videti iznad.

Nažalost nismo mogle da se prebacimo tamo gore, jer se valjda ti kreveti rezervišu. Tako da ukoliko želite da ležite na tim krevetima, a ne da sedite u lazy torbama, taburićima i foteljama, obavezno napravite rezervaciju!


Celukupna ocena koju ću da dam Boho baru je definitivno 10/10.

Ovo je mesto koje definitivno trebate posetiti ukoliko dolazite u Beograd ili ukoliko živite u Beogradu a potrebno vam je malo letnje avanture! 😉

To bi bilo to za ovaj post, iskreno se nadam da vam se svideo.

+ DA NAGLASIM: Sve slike u današnjem postu su editovanje mojim filterom „city rose“ koji prodajem u prodavnici i koji možete da kupite na ovom linku -> https://shop.ememblog.rs/product/city-rose-preset/

Ukoliko vam se svideo ovaj post, pozivam vas da pročitate i:

Pratite me i na medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *