Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na Emem blogu! Danas sam tu sa vama sa jednom veoma interesantnom pričom za koju sam saznala tek pre nekoliko dana, a u pitanju je priča o muškoj modi danas.

Ako ste čitalac moga bloga, onda znate da volim da pratim nove trendove i nosim trendi outfite kada izlazim u grad. Nešto što mi je izuzetno smetalo proteklih par godina jeste činjenica da muškarci ne brinu previše o modi.

Ograđivali su se teorijom da je moda samo za žene.

Međutim, od kako je krenuo trend na tiktok-u gde su devojke počele da „prozivaju“ muškarce na osnovu toga kako se oblače i nakon što su jasno dale doznanja da ne žele da gledaju tipičnu gasersku modu, već nešto elegantno, pojedini muškarci su počeli da se oblače trendi i tako šetaju ulicama Beograda.

Prvog momka kojeg sam videla da nosi jedan veoma classy outfit jeste u tržnom centru Galerija. Gde je momak nosio belu košulju, veoma fancy pantalone kao sa slike, krem naočare, sat i bele patike sa duplim đonom.

Na trenutak sam pomislila da mi se priviđaju stvari, svojim očima nisam mogla da verujem.

Dva dana kasnije izašla sam u grad sa prijateljicom i odjednom 30% muškarca u gradu nosi svetski trendi outfit-e.

Za svakim mušim outfitom sam se okretala, jer u životu nisam ni pomislila da ću da vidim momke kako zapravo brinu o modi i kako nose nešto što nisu stare trenerke ili obične farmerke i majca.

U glavi su mi se urezale sve odevne kombinacije koje sam videla.

Crna rolka, krem pantalone i krem duks, u kombinaciji sa crnim patikama sa duplim đonom i torbicom oko pojasa bila je samo jedna od nekoliko kombinacija koje bih izdvojila.

Gore okačene slike su otprilike šta sam videla da momci nose u gradu i malo je reći da sam ODUŠEVLJENA.

E sada…

Obzirom da moj blog prati preko 55% muškarca, odlučila sam da podelim neko svoje mišljenje o modi.

Dragi momci, isto kao što vi volite da kada izađete u grad vidite lepo doterane devojke, tako i devojke vole da vide lepo doterane momke. Moda je nešto što sve privlači i što na neki način izdvaja svakog pojedinaca i čini ga originalnim.

Kako se obučeš, tako ćeš i da zračiš.

Mislim da u ovom trenutku mogu da govorim za sve žene i devojke kada kažem da nam je preveliko zadovoljstvo videti muškarca ili momka koji se zapravo brine o tome šta nosi i koji prati trendove.

Ne trebate se menjati zbog nas i to je daleko od poente ovog posta. Ali vam savetujem da makar probate da odete u neku popularnu radnju (Zara, F&F, Pull&Bear) i kupite ili makar isprobate neki trendi outfit. Ako vam se svidi kako izgledate, kupite ga i nosite, ako vam se ne svidi, to je okej.

Vredi pokušati 😉


Nadam se da vam se svideo ovaj post, a ako jeste pročitajte i navedene postove, sigurna sam da će vam se i oni svideti:

Zapratite me i na medijima:

This image has an empty alt attribute; its file name is 1606739440691-1-517x1024.jpg

Slične objave