Bez obzira na vaše godine, svako se na ovo magično doba godine vrati u detinjstvo. Prisećamo se kićenja jelke, pravljenja božićnih kolačića sa mamom, dekorisanja kuće, ali definitivno jedna od najelpših stvari je kada se porodica okupi u dnevnoj sobi, sednu jedno blizu drugog, grickaju kolačiće koji su tek izvadjeni iz rerne i puste Božićne filmove.

Ali pre nego počnemo, na ovom blogu možete naći moj novi serijal zvan „31 Dan sa Emem“, gde svakog dana kačim Novogodišnje i Božićne postove. Sve što vam treba na samo jednom mestu, počevši od novogodišnjih classic saveta (novogodišnji filmovi, serije, muzika, šta kupiti voljenima za Novu Godinu…), skincare saveta (Kako negovati kožu zimi, kako se zaštititi od hladnog vazduha…), novosti o poslednjim Novogodišnjim dogadjanjima, Do It YourSelf, novogodišnjih recepata… Želim da se zahvalim svima koji su podržali i koji žele da podrže ovaj serijal, jako mi je drago kada vidim vaše mail-ove pune podrške i komentare na instagramu. Tako da vam hvala na svemu, jer bez vas ovaj serijal ne bi bio moguć.

Ovo su neki od mojih omiljenih božićnih filmova, a mislim da će i vama da se svide:

LOŠ DEDA MRAZ (BAD SANTA)

KAKO JE GRINČ UKRAO BOŽIĆ (HOW THE GRINCH STOLE THE CHRISTMAS)

U STVARI LJUBAV (LOVE ACTUALLY)

POLAR EKSPRES (THE POLAR EXPRESS)

ELF

SAM KUCI (HOME ALONE)

BOŽIC LOŠIH MAMA (BAD MOMS CHRISTMAS)

BOŽIĆNA PRIČA (A CHRISTMAS STORY)

ČUDO U 34-OJ ULICI (MIRACLE ON 34TH STREET)

THE MUPPET CHRISTMAS CAROL

TO JE PREDIVAN ŽIVOT (IT’S A WONDERFUL LIFE)

Nadam se da vam se svidela moja lista najlepših božićnih filmova i takodje vam želim prelepe raznike i lep provod sa porodicom! Uživajte!

EVO SLICNIH POSTOVA, KOJI ĆE VAM SE MOŽDA SVIDETI:

  1. Serije koje morate odgledati tokom praznika
  2. Descendants 3
  3. Serije iz 90-tih

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *