Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u sedmi dan Blogmas-a „31 Dan sa Emem“, kažite mi, kako provodite ovogodišnje praznike? Da li ih provodite u vašem toplom domu sa voljenima? ili ipak šetate ulicama vašeg grada i uživate u prazničnoj atmosferi?

Ukoliko ste se odlučili da ove praznike ipak provedete malo više kod kuće sa vašim voljenima, onda će vam ovaj post biti od velike koristi, jer sam za vas spremila listu prazničnih filmova koju teško da možete naći bilo gde drugde! Uživajte 😉


Ukoliko želite da ovaj post dobije još veći praznični duh, kliknite PLAY dugme da bi vam se pustila muzika koju sam za vas spremila, da dok čitate ovaj post vaše praznično raspoloženje i uživanje u ovom tekstu bude još veće!


A BAD MOMS CHRISTMAS

Radnja filma:

Priča se i dalje okreće oko mama iz originalnog filma: Amy, Kiki i Carla. Svi su bili vrlo stresni s Božićnim danom tačno iza ugla. Biti majka svakako im je dalo puno pritiska da moraju napraviti savršenu Božićnu proslavu. Stvari postaju mnogo složenije kad odjednom njihove majke dolazi u njihove kuće.

Bad Moms Christmas je ubedljivo moj omiljeni božićni film svih vremena! Prvi put sam saznala za ovaj film predprošle godine i kada sam se upoznala sa ludorijama ove tri majke kojima se smučilo da prate pravila i da budu „savršene“, bila sam oduševljena Christmas verzijom filma! Ukratko – ovaj film morate da odgledate!

A KNIGHT BEFORE CHRISTMAS

Radnja filma:

Srednjovekovni engleski vitez magično je prenesen u današnje vreme, gde se zaljubljuje u učiteljicu nauke koja je razočarana u ljubav…

Nova premijera novog Netflix-ovog filma u kome ponovo igra Vanessa Hudgens. Radnja ne zvuči toliko interesatno, medjutim film je veoma lepo odradjen.

Engleski vitez iz 14-og veka magično se pojavljuje u današnje doba, upoznaje učiteljicu u srednjoj školi i zaljubljuje se u nju.

A DECEMBER BRIDE

Radnja filma:

Nagađajujuća dizajnerka enterijera Laila plaši se Božićnog venčanja svog rođaka koji se venčava sa Lailinim bivšim verenikom. Iako je Seth odgovoran za predstavljanje neveste i mladoženja, ona nezadovoljno prihvata njegovu ponudu da mu bude partnerka jer nema mogućnosti. Seth se zanosi na recepciji i saopštava da su vereni, primoravajući pokvarenu Lailu da nastavi da se pretvara.

NOSTALGIC CHRISTMAS

Radnja filma:

Anne Garrison radi u Njujorku u kompanijom igračaka i dolazi kući za Božić da pomogne svom ocu da proda svoju fabriku igračaka. Dok u gradu, upoznaje Keitha McClaina koji radi u lokalnom mlinu. Anne i Keith dobijaju zadatak da isplaniraju Božićno takmičanje u svom malom gradu.

WITH LOVE, CHRISTMAS

Radnja filma:

Saradnici u oglasnoj agenciji, Melanie i Donovan, izgleda da nemaju mnogo zajedničkog. Ona j draga i misli srcem. A on je napet i razmišlja samo o svom novčaniku. Ali kancelarijska razmena poklona dovodi ih, nesvesno, zajedno kada izvlače imena. Melanie želi da pronađe savršeni božićni poklon i počinje da mu šalje anonimne e-poruke kako bi saznala više o njemu.

Dok se njihova prepiska putem e-pošte probija kroz njegovu hladnu spoljašnjost, Donovan počinje da otkriva više o sebi. Kao i ona.

Upareni da bi napravili vrhunsku reklamu za odmor, obojica su u redu za istu promociju. Saigrači – ili rivali? Kada posumnja da je drugi saradnik njegov tajni Deda Mraz – Melanie mora da se pomiri sa svojim osećanjima.

LOOKS LIKE CHRISTMAS

Radnja filma:

Period razvoda je vrlo stresno iskustvo. Dva samohrana roditelja se bore za organizovanje praznika u srednjoj školi koju pohađaju njihova deca, tek kasnije oboje razumeju pravo značenje praznika kao što je Božić.


Još neki od filmova koje možete da odgledate, a najverovatnije niste čuli za njih, su:

  • Holiday Date
  • Picture a Perfect Christmas
  • The Mistletoe Secret
  • Merry & Bright
  • Christmas under the stars
  • Christmas at Graceland
  • Cherished Memories – A gift to remember
  • The Christmas club
  • Christmas at the plaza
  • Christmas Town
  • A Cherfull Christmas
  • When calls the heart

Ukoliko ste kao ja i do sada ste odgledali sve one tipične MUST WATCH filmove koji svi preporučuju da se gledaju, poput Once Upon a time, Princess switch, Bad Santa i How the Grinch stole the Christmas, verujem da će vam ovi filmovi biti još zanimljiviji za gledanje i možda će vam biti malo neobični, jer nisu poput tipičnih prazničnih filmova koji se danas emitiju.


Nadam se da vam se svideo post i da će te uživati u preporučenim filmovima!

Ukoliko znate neki odličan zimski film ili seriju, preporučite nam ga putem komentara ili mi napišite poruku putem Instagrama i ja ću vašu preporuku podeliti putem storija!

Obavezno pročitajte i postove:

Pratite me i na drugim mrežama:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *