Zdravo svima i dobrodošli u moj novi post na blogu! Sa obzirom da vam spremam dosta opširnih i zanimljivih tema za Februar, danas sam odlučila da pričam sa vama o jednoj malo kraćoj, ali definitivno korisnoj temi vezanoj za instagram!

Koliko puta vam se desilo da se spremate da okačite story i shvatite da vam nešto fali na njemu? Da bi ste popunili prazninu i učinili vaš story kompletnijim, ulazite u GIF opciju i tražite onaj savršeni gif, ali vaši pokušaji se završe neuspešno.

Verujte mi bila sam u istoj situaciji!

Istraživala sam i pronašla par GIF kategorija za koje mislim da će vam se svideti!

GIF CATEGORY

Da bi ste pronašli ove Gif-ove dovoljno je da udjete u vaš story koji kreirate, kliknete na opciju „sticker“, zatim izaberete „GIF“ i gore imate search bar za gifove i tu možete ukucati neke od naslova koje vam vam navela!

Nadam se da vam je ovaj post bio od koristi i ne zaboravite da posetite moju biznis kategoriju, u kojoj možete pronaći više postova na temu instagrama (Kako stići do 10k pratilaca na instagramu, kako obiti SWIPE UP opciju bez 10k, kako početi sa zaradom na instagramu) i postove na temu biznisa online (web blog, youtube…)

BUSINESS CATEGORY

Takodje, ne zaboravite da pročitate moje najnovije postove na blogu:

Slične objave