Pozdrav svim čitaocima moga bloga i dobrodošli u najnoviji post na blogu! Danas ću sa vama podeliti jedan instagram hack o kome su me mnogi pitali, a to je kako promeniti fontove slova na instagramu?.

Svako od nas želi da nam je feed savršen i da kada drugi udju u naš profil vide odredjenu estetiku i osete se inspirisano našim objavama. Nedavno ljudi na instagramu su masovno počeli da koriste razne fontove u njhovim despkripcijama, postovima, na storijima itd.

Ukoliko i vi želite da isprobate ovaj instagram hack, sve što treba da uradite jeste udjete na google i ukucate „Text Symbols Generator“.

Odmah nakon što to ukucate će vam izaći ovaj link koji će te otvoriti.

Odmah na ekranu će vam izaći „Type text“ i tu možete ukucati šta god poželite i odmah ipod ovog pravougaonika će vam izaći različiti fontovi koje možete copy – paste i zalepiti na vaš instagram profil.

To bi bilo to što se tiče ovog posta! Nadam se da vam je ovaj post pomogao i da će te imati prelepe fontove na vašim instagram profilima!

Ukoliko vam se svideo ovaj post i želite da saznate nešto više o instagramu kao na primer kako dobiti 10.000 pratilaca na instagramu, kako zaradjivati uz pomoć instagrama, kako postati instagram influencer… obavezno posetite moju blog katzegoriju „Businness“ gde vam se nalazi sve što vam treba!

Preporučujem vam da pročitate:

Takodje, možete da preuzmete moj besplatan FREEBIE „Kako stići do 10.000 pratilaca u roku od 90 dana!“ na HOME page-u ovde na blogu!

P.S. Posetite moje najnovije postove na blogu:

Slične objave