Zdravo svima i dobrodošli u moj novi post na blogu! Sa obzirom da je napolje otprilike 5 stepeni, lišće naglo opada, temperatura konstantno pada, odlučila sam da i ako nije zvanično počela jesen, ipak otvorim jesenju sezonu i pripremim vas za naredne hladne dane koji nas isčekuju. Za danas sam vam pripremila prvu temu na našem blogu vezanu za jesen, a u pitanju je DIY – Do It Yourself.

Ove Do It Yourself slike i videe sam našla na jednoj od mojih omiljenih aplikacija zvanu Pinterest. Za one koji ne znaju – Pinterest je aplikacija gde ljudi šeruju razne fotke i videe kategorija koje želite da pratite. Na primer ukoliko volite mačke i izaberete da vam mačke izlaze na aplikaciji, budite sigurni da će te završiti sa najmanje 800 slika u galeriji ;D Usput, Pinterest je fantastična aplikacija koja vam može pomoći pri vašem online biznisu.

Ovo su neke ideje šta vi možete napraviti za vaš stan. Pokušala sam da izbacim tutoriale u obliku videa, ali videi sa Pinteresta nisu hteli da se skinu, a nikako ne mogu da pronadjem opciju za šerovanje, tako da predpostavljam da ukoliko želite tutoriale, moraćete malo da pretražiti Youtube ili Pinterest. Mada, ovde sam vam ubacila neke slike šta možete kupiti za kuću ili napraviti, slike su veoma jednostavne i mislim da su jako razumljive. Mada, ukoliko imate nekih pitanja kako da napravite nešto sa ovih slika, slobodno napišite komentar i ja ću vam objasniti ili proslediti link tutoriala.

P.S. Ne zaboravite da posetite moje predhodne objave:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *