Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na Emem blogu! Danas sam tu sa vama sa jednim pozitivno šokantnim postom, koji je ujedno storytime kako je čovek koga sam nedavno upoznala uspeo da pročita moj govor tela i samim time je razumeo tačno šta mislim u datom trenutku.

Da dragi moji, dobro ste pročitali…

Dozvolite mi da počnem od početka.

Polovinom meseca Maja Alfa projekat je održavao jednu besplatnu radionicu pod nazivom „Kako biti uspešan za vreme kovida“. Na ovu besplatnu radionicu sam bila pozvana i sa velikim zadovoljstvom sam otišla na navedeno predavanje, sa namerom da naučim nešto više vezano za biznis.

Tokom ovog predavanja upoznala sam mnoge drage ljude, sa kojima sam danas u divnim odnosima i koji su mi za tako kratko vreme postali kao moja druga porodica. Među tim ljudima našao se jedan gospodin koga možda poznajete, jer je kod nas prilično popularan, a u pitanju je Stojan Novaković.

Stojan se profesionalno bavi čitanjem mikro izraza i čitanjem govora tela.

Naravno, kako se događaji uvek odvijaju kod mene, ja to nisam znala i samim time nisam bila svesna da je Stojan u bilo kom trenutku mogao da shvati kako se osećam, šta mislim o nečemu, da li lažem ili govorim istinu.

Kada mi je predstavio svoje zanimanje, bila sam u fazonu „Ma dajjj, nema teoretske šanse da zna šta osećam ili mislim!“, but BOY WAS I WRONG!!!!

Nakon završetka predavanja svi smo već ušli u neku dublju međusobnu komunikaciju i nekako smo došli na temu hrane. Verujem da je tada bilo oko pola devet i bila sam jako gladna, kako se hrana pomenula istog trenutka sam nesvesno stavila torbu kod stomaka, na šta mi je Stojan rekao „Ti si gladna“.

Bila sam u šoku kako je znao da sam upravo jako gladna, a uspešno sam se trudila da svoju glad prikrijem.

„U trenutku kada je hrana spomenuta stavila si torbicu na svoj stomak. Uglavnom kada se osetimo ranjivo prikrivamo određene delove našeg dela, u ovom trenutku si se ti osetila ranjivo jer si gladna i tvoje telo je odlučilo da zaštiti ranjivi deo stavivši torbicu preko stomaka“.

Nemo sam ga gledala.

Prosto mi je bilo neverovatno kako je čovek samo znao šta osećam u tom trenutku! Pitala sam ga da me pročita još nekoliko puta da bih se uverila da zvanično ne haluciniram hahaha i uspeo je. Sve što je rekao bila su moja tačna osećanja i misli koje sam imala u tom trenutku.

I bez da bilo šta kažem apsolutno je sve znao.

Mislim da me je čovek u jednom danu bolje upoznao nego što sam ja sebe za svih mojih osamnaest godina hahaha! Šalu na stranu. Bila sam i ostala oduševljena njegovim sposobnostima!

Stojan i ja danas umemo da komuniciramo i bez reči. Dovoljno je samo da sam tu i on tačno zna šta mi se dešava.

Zamislite situaciju, trenutno ste sa vašim prijateljima ili dečkom/devojkom, i tačno možete da prepoznate kada vas neko laže i ko šta misli u tom trenutku.

Ukoliko imate sumnju da vas dečko ili devojka vara uz pomoć njihovog govora tela vi tačno možete da saznate šta se dešava.

Možda da vam dam neki lepši primer, zamislite da izlazite prvi put sa nekim i u datom trenutku tačno možete da pročitate kakva je on osoba.

Možda idete na neki poslovni razgovor i na tom razgovoru uz pomoć znanja govora tela tačno možete da shvatite kome se vaša ideja sviđa, šta im se sviđa, a šta im je manje privlačno. Kod traženja posla govor tela takođe igra jako važnu ulogu.

Da li ste znali da kada idete na intervju za posao, ukoliko na neki način kopirate pokrete šefa koji treba da vam da posao, šef će u tom trenutku u vama da vidi sebe, a pošto svi mi volimo sebe i na neki način se saosećamo sa ljudima koji su slični nama, veće su šanse da će te dobiti željeni posao.

Da, govor tela i mikro izrazi igraju veoma važnu ulogu u našim životima.

Tako da ukoliko ste zainteresovani da saznate više o Stojanu i njegovom poslu, onda vam preporučujem da posetite njegovu instagram stranicu @stojan.novakovic.govor.tela i njegov blog stojannovakovic.com.

Kurseve koje on prodaje i koji su vezani baš za teme koje sam vam navela iznad možete da pogledate na sledećem linku: https://stojannovakovic.com/

A ukoliko se odlučite da kupite kurs, možete pri kupovini uneti kod „ememblog“ da bi ste dobili 20% popusta na sve proizvode iz njegove prodavnice!!!

Uskoro će te na mome blogu moći da pročitate recenziju njegovog kursa „LAŽI SU PROŠLOST“, gde nas Stojan uči kako da detektujemo laži i mikro izraze kod ljudi.

Tako da ostanite online, jer ću uskoro izbaciti još postova na ovu temu! 😀

Slične objave