U proteklih par dana mi se izdešavalo toliko toga, da sam odlučila da napravim jednu zabavnu rubriku na mome blogu koja se zove „Dnevnik“. U ovoj rubrici videću da izbacujem postove jednom mesečno i da vam pričam kako mi je predhodni mesec protekao, šta se sve desilo, gde sam bila…

Ovo me podseća na moje live videe na instagramu. Uglavnom u slobodno vreme snimam live videe na instagramu i diskutujem o tome kako mi nedelje prolaze i o dobro znanoj temi…momci. Ja sam vam puna priča, to zaista sve treba da se čuje! Ko zna, možda napišem neke postove na temu ljubavnih dogadjaja, hmm…Videćemo ;D

Kao što možete da vidite proteklih par dana sam puna inspiracije, tako da je bolje da odmah počnemo sa ovim postom 🙂

KONKURSI

Školska godina je počela. Za sve one koji ne znaju ja pohadjam umetničku srednju školu – Škola za Dizajn, treća sam godina i prosto obožavam školu! Sa novom godinom došla je i tona konkursa na koje sam se prijavila! Za sada sam poslala jedan rad na humanitarnu izložbu, a drugi rad radim.

Prvi rad sam uradila za humanitarnu izložbu koja se održava u kući kralja Petra I na Senjaku. To je humanitarna izložba u kojoj uglavnom učestvuju umetnične škole. Ja sam učestvovala od kako sam došla u školu, prve godine moj rad je bio prodat i pare su otišle u humanitarne svrhe, druge godine ništa nisam prodala, ali ove sam napravila digitalni rad koji se nadam da će biti prodat.

Drugi rad radim za konkurs „Skriveni svet buba i insekata“ koji bi trebalo da se održi početkom Novembra. Poenta je da mi predstavimo prelep svet buba i insekata maloj deci koja ih se plaše. Iskreno, nisam sigurna kako ćemo to uraditi jer kada mi stariji (moje odeljenje i ja) vidimo bubu, počnemo da vrištimo i trčimo na drugi kraj prostorije. Ali dobro valjda ćemo smisliti nešto 🙂

PHOTO SHOOTING

Instagram blog kakav sada imam me je užasno smorio. Želela bih da kačim svoje slike, a da postove pišem ovde na mom web blogu, gde mogu da ubacujem koliko teksta želim, koliko slika želim, koliko dugačke videe želim, koliko gif-ova hoću… Za one koji ne znaju, vodim instagram blog skoro tri godine i oduvek sam kačila tudje slike. Sada kako se moj biznis kao blogerka razvija i kako se kao osoba menjam i odrastam, imam potrebu da sebe malo više predstavim publici.

Tako da protekli mesec ko je šta radio, ja sam se slikala i slikala i slikala i slikala… Kada god bi moje drugarice videle moj poziv, njihov odgovor pre nego počnemo razgovor bio je „Gde se slikamo“ XD

Ovo su neke slike koje smo napravile i koje ste verovatno do sada videli na webu, jer nisam mogla da odolim da ih ne postavim!!!

Moglo bi se reći da sam na nekim slikama ispala iz prve kao andjeo, a neke sam morala da slikam mali bilion puta da bi ispala dobro. Ali na kraju sam shvatila da sam se zaista navukla na fotografisanje, o majko…

ODLAZAK U IKEU

IKEA je blizu mog grada nedavno otvorena i nikako nisam našla priliku da odem u nju. Išla sam jednom sa mamom, drugi put sa dečkom, ali moglo bi se reći da sam zaboravila i kako izgleda i šta sve ima tamo. Onda sam odlučila da pozovem moje drugarice Sandru i Anu i odem sa njima u ikeu. Prvo nam je motiv bio da razgledamo nameštaj i da maštarimo o dekorisanju naših budućih kuća, ali smo završile traživši dobar prostor za fotografisanje…

Nemojte me shvatiti pogrešno! Zaista smo na kraju gledale nameštaj, ali malo slika nikom ne škodi 😀

Ikea ima zaista fantastičan nameštaj, a da ne pričamo o dekorisanim prostorijama, tj. izložbenom delu. Mogla bih da živim u Ikei.

Jednog dana kada budem imala svoju kuću i kada budem kupovala nameštaj u Ikei, ja ne znam kako ću da odaberem pravi nameštaj, kada pored čega god prodjem kažem „To je to!“

OSTALA SAM SAMA U KUĆI

Moja baka je rodjena u Pirotu, ali je kao mlada došla u Beograd da studira, tu se udala, zatrudnela je i rodila je moju mamu, koja je rodila mene. Nedavno desio se najgori dogadjaj kojeg se sećam u zadnjih 8 godina. Moja prabaka je pala ispred bolnice i polomila je kuk, čula sam baku kako priča sa njom preko telefona i kako plače. Baka je odmah sutradan otišla u Pirot i tako sam ostala sama u kući.

*Za sva pitanja koja me uvek svi pitaju, a to je gde su mi roditelji, moji roditelji žive 10 minuta od mene i bake i stalno se vidjamo i družimo, često kod njih i spavam i družim se sa mladjom sestrom. Imam neverovatnu porodicu, roditelje koji se vole i sestru koju ni za koga ne bih menjala. Kao mala sam došla kod bake jer sam imala košmare da će baka da mi ode na nebo, a bilo mi je i bliže osnovnoj školi. Tako da sam htela da zaštitim baku (dečiji strahovi) i od tada sam sa njome*

Baka bi na svaka tri meseca odlazila u Pirot na nekih nedelju dana da vidi mamu. Ali pošto je situacija bila ozbiljna, baka je otišla….na mesec dana.

Prvih par puta kada sam bila sama kući to je bio raj za mene, sloboda, mogu da radim šta hoću. Ali nakon tih prvih 10-ak puta, bakin odlazak je počeo jako teško da mi pada i brojala bih dane do njenog povratka. Sada, kako je baka otišla na mesec dana, sve obaveze su pale na mene: pranje veša, pranje sudova, šetanje psa, plaćanje računa…Sutra bi baka trebala da se vrati, ali onda za tri dana se opet vraća kod majke… Mada kako se ja snalazim to nije bitno, dobro se snalazim, samo mi baka nedostaje, ali moja nana je sada prioritet! Tek je operisana (nakon 3 duge nedelje čekanja) i jedino što je bitno jeste da je ona dobro i da brzo ozdravi!

MOJA VEZA SA DEČKOM

Tokom letnjeg raspusta oko mesec dana sam bila u Italiji i moglo bi se reći da sam bila toliko motivisana volontiranjima, radom na blogu, deljenjem mog iskustva sa drugima, učenjem Italijanskog,…da sam dečka skroz ostavila po strani. Sada, kada je sve to prošlo konačno smo imali vremena da provodimo malo vremena zajedno!

Uglavnom kada mi baka otputuje, zabranjeno mi je bilo koga da dovodim u kuću, što skroz podržavam! Ali je ovog puta dopustila da moj dečko dolazi i posećuje me kad god hoće, i šta više može da ostane koliko god želi (samo bez sleepover-a), što je jedan veliki skok!

Moj dečko i ja se grejemo, ne moramo da budemo napolju po ovom hladnom vremenu i uživamo uz kdrame i grickalice! Već mesec dana se na svakih dva dana vidjamo kod mene i imam osećaj kao da je naša veza postala još jača i mnogo mi je drago zbog toga!

Pored toga konačno smo opet posetili pozorište!!!

SERIJE I FILMOVI KOJE U POSLEDNJE VREME GLEDAM

FILM 200 POUNDS BEAUTY
SERIJA LEGEND OF THE BLUE SEA
WHILE YOU WERE SLEEPING (KOJU SAM VEĆ GLEDALA, ALI MORALA SAM DA POKAŽEM DEČKU)

To bi bilo to za ovaj post i nadam se da ste se malo opustili i zabavili čitajući šta mi se desilo proteklog meseca. Naravno, bilo je tu još dogadjaja, ali kada bih pisala sve detalje sam post bi izgubio smisao, tako da se nadam da ste uživali i u ovome!

P.S. Ne zaboravite da posetite neke od mojih najnovijih objava:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *