Zdravo svima i dobrodošli u moj novi post na blogu! Danas sam odlučila da izadjemo malo iz svih ozbiljnih tema o kojima u zadnje vreme diskutujemo i da se opustimo uz neki opuštajući post. Za danas sam vam spremila post na temu moja PlayLista sortirana po žanrovima muzike.

Ne znam za vas ali ja sam osoba koja voli da sluša raznovrsnu vrstu muzike počevši od klasike, pa sve do heavy metal-a. I ako mnogima ne izgledam kao devojka koja bi slušala kpop, gaming music i slično, verovali ili ne jesam! Tako da je moja play lista raznolika i za danas sam izdvojila samo po par omiljenih pesama iz svih žanrova muzike koje slušam. Možda vam se neka pesma svidi i vi odlučite da je odlušate i dodate na svoju play listu, možda vam ovaj post bude od koristi jer vam treba neka nova muzika za put ili novu godinu! Sve u svemu, hajde da počnemo sa postom….

Ja obožavam da slušam muziku u odnosu na moja osećanja. Pre odlaska u školu obavezno slušam neku gaming muziku, pre odlaska na meeting obavezno slušam klasiku, kada sam tužna pustim kpop, a kada mi dodje da napravim neki dobar throw back pustim princeze sirene….da XD

KLASIKA

GAMING MUZIKA

https://www.youtube.com/watch?v=9eUudNWb1Qs&t=128s

KPOP

TRANS

EMOTIVNA MUZIKA

ANIME MUZIKA

https://www.youtube.com/watch?v=CaksNlNniis

DISNEY SONGS

https://www.youtube.com/watch?v=xnTqI90P-dI

THROW BACK

MOTIVACIONA MUZIKA

METALIKA

OSTALO

I to su neke pesme sa moje Play Liste, na mojoj play listi imam preko 200 pesama, tako da sam odlučila sam par mojih omiljenih iz svake kategorije da stavim. Kao što vidite u odredjenim kategorijama kao što su kpop, anime i ostalo, sam malo preterala sa pesama, ali pesma nikad dosta!

Ukoliko vam treba preopruka za pesme iz bilo kakvog žanra muzike, slobodno mi se obratite u komentare ili putem email-a!

(oh da, možete me pitati za bilo kakvu vrstu muzike, sem balkanske. Nažalost nisam neki ljubitelj novijih Balkanskih pesama)

Društvene mreže:

  • Instagram: @ememblog.rs (kliknite da udjete na moj instagram)
  • Youtube: Coming soon ( 4 April, 2020)

P.S. Posetite neke od mojih predhodnih objava na blogu:

Slične objave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *