Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u dvadeset-prvi dan Blogmas-a „31 Dan sa Emem“, danas sam tu sa postom o najboljim mestima za prazničnu kupovinu online!

Kao što svi znamo, ove godine odlazak u veliki šoping biće ne toliko izvodljiv, pogotovo obzirom na situaciju u svetu. Zato sam odlučila sa vama da podelim neke od mojih omiljenih sajtova, kao i proizvoda, koje možete posetiti i kupiti online!

Svi navedeni sajtovi su bezbedni, roba stiže na vreme i u odličnom stanju.

ALIEXPRESS

Mislim da ste svi do sada upućeni u online prodaju na Aliexpress-u.

Aliexpress je sajt na kome možete kupiti šta god poželite. Počevši od odeće, obuće, nakita, pa došavši do dekoracija, igračaka, kućnog nameštaja i elektronike.

Aliexpress je jedini sajt za koji ne mogu garantovati da će vam roba stići na vreme (moje proudžbine su znale da kasne), niti mogu da garantujem da će vam roba stići u savršenom stanju.

Ranije sam dosta kupovala na Aliexpress-u i lično nikada nisam imala probleme pri kupovini odeće i nakita, ali zato svaki put kada bi kupila nešto od elektronike, nešto ne bi bilo u redu sa aparatima.

Aliexpress je svakako sajt na kome možete pronaći sve što poželite, cene su im sasvim prikladne,a roba je zadovoljavajuća.

Link: https://www.aliexpress.com/

EMEM SHOP

Emem shop je moja prodavnica koju sam otvorila baš ove godine i na raspolaganju trenutno imam tri vrste proizvoda:

  1. Tutorijale
  2. Video kurseve
  3. Instagram filtere

Bilo da kupujete poklon sebi ili vama dragoj osobi, proizvodi iz Emem prodavnice mogu vam pružiti sve što ste ikada poželeli. Kursevi (tutorijali i videi) i filteri su rađeni sa posebnom pažnom, u njima se nalaze i gratis proizvodi, a takođe dobijate i 50% popusta ukoliko kupujete ove proizvode tokom mog Novogodišnjeg popusta 2020-e godine. 🙂

Link: https://shop.ememblog.rs/

GIFTY

Gifty je brend koji može da vam ponudi veoma slasan poklon za vaše voljene.

Na sajtu gifty.rs nalazi se veliki broj jedinstvenih poklona, kao što su Milky Foto Box, Gifty Kinder Box, Gifty box Ferrero, Premier Rose i moj favorit Sweet Box.

Kao što će te primetiti na njihovom sajtu, oni prodaju kutije u kojima se nalaze razna ukusna iznenađenja. Tako da ukoliko vam se sviđa ovakva vrsta poklona, Gifty je pravi izbor za vas!

Link: gifty.rs

KIWI

Kiwi je brend koji drži moja draga kolegenica Tašana Korać, sa kojom sam čak obavila video intervju na temu kako postati uspešan preduzetnik, influencer i kako osnovati svoj brend. (video kurs možete pronaći na linku https://shop.ememblog.rs/product/intervju-sa-poznatom-influencerkom-tasanom-korac/ po promotivnoj ceni od samo 15 evra!)

Kiwi je divan brend sa preslatkim suknjicama, haljinama, helankama, šorcevima itd.

Kiwi ima jedan veoma neuobičajen dizajn koji privlači svakog ko vidi bilo šta iz bilo koje Kiwi kolekcije. Prilično je upadljiv, originalan i svaki dizajn izrađen je od posebnog materijala.

Link: https://www.instagram.com/kiwibelgrade/

KAFOHOLIČARKE

Kafoholičarke su moje drage kolegenice koje su neverovatni ljubitelji kafe! Baš zbog svoje ljubavi prema kafi, otvorile su blog i instagram nalog pod nazivom Kafoholičarke.

One prodaju svoje šoljice za kafu koje same dizajniraju, a određene kolekcije šoljica čak same i oslikavaju!

Link: https://kafoholicarke.rs/shop/

FLETNA

Fletna je korejski skin care brend, koji je apsolutno fantastičan!

Radila sam saradnju sa ovim brendom i tada sam prvi put testirala njihove proizvode. Moram da priznam da je malo reći da su savršeni. Njihove skin care maskice su čisto savršenstvo, pomažu u svakom smislu + opuštaju lice i čine vas kao novom.

Ovo je idealan poklon za vas i vaše voljene.

Plus cene su izuzetno povoljne!

Link: https://fletna.com/


Verujem da će vaši voljeni biti oduševljeni ovim poklonima! Od svakog navedenog brenda sam proizvode isprobala i sve ih preporučujem. Verujem da će te sa njima usrećiti vama drage osobe.

A ukoliko vam se svideo ovaj post, i idalje pokušavate da prikupite neke ideje šta bi ste vama dragim osobama kupili za Novu godinu, preporučujem vam da pročitate i:

Slične objave