Pozdrav svima i dobrodošli u moj novi post na blogu! Danas sam tu sa vama uz jednu FASHION temu o kojoj, pravo da vam kažem, nisam ni sanjala da ću da vam pišem.

Pre nekoliko dana izašla sam sa prijateljicama u grad, prvi put nakon karantina. Sve četiri smo ostale sa zastarelom odećom, a trendovi su se danas znatno promenili.

Otišle smo u Ušće Šoping Centar i samo da vam kažem, da nikada u životu nisam bila više šokirana! Uglavnom svaki put kada odem u tržni centar apsolutno mi se ništa ne svidi. Par meseci pre nego je vandredno stranje u Srbji počelo, modne kreacije su bile nikakve!

Tako da zamislite moje iznenadjenje kada sam ušla u radnje i apsolutno mi se sve svidelo! Zato za danas sam vam pripremila jednu malu recenziju stvari koje mi se svidjaju i odeće koju sam kupila.

Hajde da počnemo…

Outfit broj #1

Ovo je crni body i preko njega je baggy krem sako. Ovaj outfit mi se mnogo svideo, još uvek se razmišljam da li da kupim body, medjutim sako neću kupiti jer kod kuće imam jedan takav sličan sako.

Ovaj body i sako su iz radnje Stradivarius.

Outfit broj #2

Ovaj sako je apsolutno prelep! Oduševljena sam njime! Majcu ispod nisam slikala iz razloga što je izgledala malo neprikladno na fotografiji, tako da mi ne zamerite. Ovaj sako i majca su iz radnje Bersha. Sako sam kupila, majcu nisam.

Sako je veoma lep, ali je malo neugodan kod ramena. Ali everything for fashion!

Outfit broj #3

Ovaj sako je isto iz radnje Sinsay, veoma je komotan i tanak, baš je pravi sako za leto. Nažalost, ovaj kao neću kupiti, sa obzirom da sam dosta stvari već kupila.

Outfit broj #4

Ovaj kombinezon na tufnice je isto iz Sinsay prodavnice. Baš mi je simpatičan, pored toga su tufnice u modi. Kombinezon je veoma komotan, gornji deo kombinezona ne žulja, a nogavice su zvoncare.

Ovo je prvi deo mojih omiljenih outfita meseca Juna. Ove kombinacije su i dalje u prodaji, tako da ukoliko vam se neki outfit svidja, posetite ove dve radnje i kupite ih!

Više slika možete pronadji na mome instagram profilu:

https://www.instagram.com/p/CBGEVjYJTel/

A za više postova nastavite da me pratite na web blogu. Svakog utorka i petka izbacujem novi post, petkom pričam o biznis temama, a utorkom izlaze Lifestyle teme!

Hvala Vam na čitanju! 😀

P.S. Ako vam se ovaj post svideo, sigurna sam da će te uživati i u narednim objavama:

P.S.S. Takodje, ne zaboravite da posetite moje najnovije objave:

Slične objave