Pozdrav svim čitaocima moga bloga i doborodšli u novi post! Danas sam tu sa vama uz jedan Fashion post, konačno!

Kao što znate, pre 3 meseca započela sam sa model blogom na instagramu i od tada kačim svoje slike i slike odevnih kombinacija koje nosim. Veoma često putem inbox-a dobijam pitanja vezana za gde kupujem svoju odeću, kako biram šta ću za gde da obučem, koje su moje odevne kombinacije itd.

Tako da u ovom postu ću dam predstaviti 6 odevnih kombinacija za koje me najviše pitate gde sam ih kupila, gde ih nosim i od kog su materijala. Ovih 6 kombinacija su takodje meni jako drage, tako da se nadam da će te uživati u postu!

ODEVNA KOMBINCIJA BROJ #1

Marka: Patrizia Pepe

Ova odevna kombinacija marke Patrizia Pepe je odlična za noćne izlaske ili romantičan dan proveden sa vašim partnerom. Haljina je veoma clasična, mada je i elegantna u neku ruku.

Ja veoma često nosim ovu haljinu, a pogotovo kada imam neko važno vidjenje na koje moram da se pojavim! Definitivno preporučujem, da ukoliko je pronadjete u prodaji, obavezno je kupite! Udobna je, lagana za nošenje i pogodna je za sve prilike!

ODEVNA KOMBINACIJA BROJ #2

Marka: Terranova

Ovu kombinaciju nisam kupila, medjutim pre nedelju dana sam je pronašla u Beogradu (Knez Mihajlova) u radnji Terranova. Kombinacija je prilično classy, ali je u isto vreme business & sassy.

Kao što možete da vidite moja prijateljica i ja nosimo crni i beli sako, nažalost to su jedine dve boje koje imaju u ovoj kolekciji sakoa i ispod nosimo tanke majce na pratele, isto iz Terranove, koje se sada ne vide od sakoa. One se kupuju odvojeno od sakoa, ali idu odlično kao komplet. U bojama ih ima mint zelena i sivkasto – crna.

ODEVNA KOMBINACIJA BROJ #3

Marka: Vero Moda

Na mome instagram profilu možete pronaći čak 10 slika sa ovom haljinom i to odmah jedna za drugom! Ova haljina je marke Vero Moda, majka mi ju je poklonila jednom prilikom kada nisam znala šta da obučem za izlazak sa prijateljicama.

Haljina je izuzetno praktična, laka je za nošenje, komotna je i veoma je elegantna.

Nju najčešće nosim leti kada izlazim na Adu, kada idem u neke šetnje prirodom ili u neki kafić pored Dunava. Možete me često videti da nju nosim na storijima i na IGTV videima, a ukoliko me poznajete uživo, e onda znate….da ovu haljinu ne skidam sa sebe XD

ODEVNA KOMBINACIJA BROJ #4

Marka: H&M

Jesenja / Zimska haljina sa slike je uslikana pre dosta meseci, tako da nisam sigurna da li još uvek ovaj model haljine imaju u radnjama.

Haljina je veoma komotna i topla. Jedina mana jeste to što je kratka, tačnije dodje nekih 7 prstiju iznad kolena, što je za hladni period, ne toliko prijatno… Ali ukoliko planirate da kupite ovu haljinu za izlazak, verujte mi da je ona pun pogodak kada idete u neki kafić, tržni centar ili kada posećujete neki restoran!

ODEVNA KOMBINACIJA BROJ #5

Marka: Dolce&Gabbana

Ovaj sako Dolce&Gabbana nosim podjednako puno kao što nosim onu gore haljinu iz Vero Mode!

Sako je crne boje, sa sitnim škljokicama. Ima džep kod grudi i dva džepa na njihovom regularnom mestu. Ovaj sako je kreiran da se vezuje posebnim kajšem koji se dobija uz ovaj sako i kada ga vežete praktično vam sako istakne obline i napravi vam poput male suknjice donji deo sakoa.

ODEVNA KOMBINACIJA #6

Marka: WHH

I poslednja kombinacija o kojoj ću vam pričati jeste haljina iz WHH-a koju sam nosila na gostovanju u emisiji Jedan Klik na LinkTV-u.

Nema šta puno da se priča o ovoj haljini. Haljina je zimska, sa dugim rukavima i dugačka je 10 prstiju ispod kolena. Napravljena je od pamuka, medjutim veoma je topla i dosta dobro greje tokom zimskog perioda.

Ovu haljinu najčešće nosim kada idem u tržni centar, u restoran ili u neku kratku šetnju sa svojim psom. 😀

Ovo su bile 6 najpopularnijih kombinacija za koje me stalno pitate na mome instagram profilu! Nadam se da vam se svideo ovaj post i da će te možda kupiti ove kombinacije koje ja nosim na slikama! Do tada…. uživajte u mojim postovima i nikako ne zaboravite da pročitate…

Slične objave